Povezane novice

Peter Prevc 60. na stopničkah

Dnevnik 03.03.2024
Peter Prevc je na tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih v vetrovnem in meglenem Lahtiju osvojil drugo mesto. Skakalnica v Lahtiju je bila pri Petru Prevcu med najmanj priljubljenimi na seznamu. Tudi ko je bil v najboljši formi in osvajal lovorike… »

Peter Prevc odličen drugi tudi v Lahtiju

Delo 03.03.2024
Slovenski šampion je zablestel tudi na tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih na Finskem. Slovenski skakalni šampion Peter Prevc se veseli še tretjih posamičnih stopničk v tej sezoni. Na drugi posamični tekmi smučarskih skakalcev za svetovni… »

Peter Prevc z odličnim finalnim skokom v Lahtiju zaostal le za Hörlom

RTV Slovenija 03.03.2024
Peter Prevc je na drugi posamični tekmi smučarskih skakalcev v Lahtiju navdušil z odličnim finalnim skokom. Zasedel je drugo mesto, za 1,9 točke je bil boljši Avstrijec Jan Hörl, ki je vodil že po prvi seriji. To so bile prve stopničke na… »

PETER PREVC ODLIČEN V LAHTIJU: Ukrotil je veter za 60. stopničke v karieri! (FOTO)

Regional 03.03.2024
Avstrijec Jan Hörl (266,1 točke) je zmagovalec posamične tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal v finskem Lahtiju. Najboljši od Slovencev je bil Peter Prevc (264,2), ki je za las ostal brez zmage in zasedel drugo mesto. Tretji je bil Poljak… »

Peter Prevc znova blizu zmage

Zurnal24 03.03.2024
Peter Prevc je za 1,9 točke zgrešil zmago na tekmi svetovnega pokala v Lahtiju. Avstrijec Jan Hörl (266,1 točke) je zmagovalec posamične tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal v finskem Lahtiju. Najboljši od Slovencev je bil Peter Prevc… »

Novice dneva »

Za posledicami trčenja na Pagu umrl 45-letni Slovenec

RTV Slovenija pred 12 minutamiše 3 povezane

Jasno bo in vroče!

Dnevnik pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem