Povezane novice

V Združenih narodih obžalujejo, da ZDA z vetom onemogočajo premirje

Delo 04.03.2024
ZDA so ponovno blokirale resolucijo, ki zahteva takojšnjo prekinitev ognja in zadostno dostavo humanitarne pomoči Palestincem. Članice Generalne skupščine ZN so med današnjo razpravo kritizirale najnovejši veto ZDA na predlog resolucije o Gazi in… »

Hamas Palestince pozval k napadom na Izrael med ramazanom

Dnevnik 04.03.2024
Palestinsko islamistično gibanje Hamas je danes Palestince na Bližnjem vzhodu pozvalo, naj med muslimanskim svetim mesecem ramazan vsak dan izvajajo napade na Izrael, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Medtem je egiptovska državna televizija danes… »

»V Gazi mora priti do takojšnjega premirja za najmanj šest tednov«

Mladina 04.03.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je opozorila, da je umrlo že preveč nedolžnih Palestincev. Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v nedeljo izpostavila izjemno slabe humanitarne razmere na območju Gaze in pozvala tako gibanje Hamas kot Izrael, naj… »

Na pogovorih o prekinitvi ognja v Gazi naj bi bil dosežen napredek

Dnevnik 04.03.2024
Posredniki in pogajalska ekipa Hamasa so dosegli pomemben napredek na pogovorih o prekinitvi ognja v Gazi, je danes poročala egiptovska državna televizija. Izraelska vojska medtem nadaljuje napade na enklavo, ki so terjali več žrtev. Med drugim naj bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem