Povezane novice

POTRJENO: Andreja Katič je nova ministrica za pravosodje

Regional 05.03.2024
Državni zbor je s 45 glasovi za in 18 glasovi proti potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje. Katič je pred poslanci že zaprisegla. Dejala je, da se nadeja dobrega sodelovanja, vendar se zaveda, da "prihaja v zahtevnem času". Upa še, da jim… »

DZ potrdil Andrejo Katič za pravosodno ministrico

RTV Slovenija 05.03.2024
V sklopu marčevske redne seje so poslanke in poslanci s 45 glasovi za in 18 proti za novo pravosodno ministrico potrdili Andrejo Katič. Tako v koaliciji kot opoziciji od nje pričakujejo, da bo proučila ozadje afere nakupa stavbe na Litijski cesti… »

Andreja Katič je ponovno ministrica za pravosodje

Dnevnik 05.03.2024
Državni zbor je s 45 glasovi za in 18 glasovi proti potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje. Katičeva, ki bo to vlogo prevzela že drugič, je po zaprisegi v DZ poudarila, da vodenje resorja prevzema v zahtevnem obdobju. Ob spopadanju s… »

Državni zbor potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje

Delo 05.03.2024
Andreja Katič bo že v drugo prevzela vodenje pravosodnega resorja. Od nje se pričakuje, da bo razjasnila okoliščine glede stavbe na Litijski. Državni zbor je s 45 glasovi za in 18 glasovi proti potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje… »

Državni zbor potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje

Mladina 05.03.2024
45 glasov ZA in 18 glasov PROTI. Državni zbor je s 45 glasovi za in 18 glasovi proti potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje. Katič je pred poslanci že zaprisegla. Dejala je, da se nadeja dobrega sodelovanja, vendar se zaveda, da "prihaja v… »

Golob za svojo utemeljitev porabil manj kot dve minuti

Zurnal24 05.03.2024
Državni zbor je s 45 glasovi za in 18 glasovi proti potrdil Andrejo Katič za ministrico za pravosodje. Katič, ki prihaja iz stranke SD, je pred poslanci že zaprisegla. Dejala je, da se nadeja dobrega sodelovanja, vendar se zaveda, da prihaja v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem