Povezane novice

Vetrnic je več, a še pol premalo za evropske cilje

Delo 05.03.2024
Evropa postavlja rekorde, Slovenija stoji. Na MOPE so letos oblikovali novo shemo podpor. V nadaljevanju preberite: Ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo bo ministrstvo za okolje, podnebje in energijo (MOPE) začelo komunikacijsko kampanjo o pomenu… »

Pri nas najbolj rastejo sončne elektrarne, vetrnice imamo tri

Delo 05.03.2024
Veliki projekti vetrnih parkov ne uspejo, gre pa po ena vetrnica za drugo, letos bo po načrtih Slovenija imela »že« štiri. Ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo so se na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo zavzeli za izrabo moči sonca… »

To je za vse najboljša dolgoročna izbira

Zurnal24 05.03.2024
Ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo ministrstvo za okolje, podnebje in energijo začenja komunikacijsko kampanjo o pomenu obnovljivih virov energije s sloganom - Moč vetra, sonca, vode in lesa. Za vse nas. Izberimo obnovljive vire energije. Z njo… »

Slovenija vse dlje od zelenih evropskih ciljev

Dnevnik 05.03.2024
Ob današnjem svetovnem dnevu varčevanja z energijo na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo začenjajo kampanjo o pomenu obnovljivih virov energije. Ministrstvo ima na tem področju smele načrte: z nacionalnim energetsko-podnebnim načrtom naj bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem