Povezane novice

Remco nezadovoljen, na udaru njegov bivši kolega: To je bilo podlo

Zurnal24 05.03.2024
"To je bilo res podlo," je o vožnji nekdanjega sotekmovalca menil belgijski kolesarski zvezdnik. Ekipni kronometer v tretji etapi dirke Pariz - Nica se ni končal po željah slovenskega asa Primoža Rogliča, med nezadovoljnimi pa je bil po etapi tudi… »

Rogliča čaka še veliko dela

Dnevnik 05.03.2024
Kolesarska javnost ta teden podrobno spremlja dogajanje na dveh dirkah svetovne serije Pariz–Nica in od Tirenskega do Jadranskega morja, saj so na delu trije zvezdniki, ki se bodo poleti borili za zmago na dirki po Franciji. Remco Evenepoel… »

Evenepoel povečal prednost pred Rogličem na več kot pol minute

RTV Slovenija 05.03.2024
Ekipa UAE Emirates s kapetanom Joaom Almeido je dobila moštveni kronometer (26,9 km) tretje etape kolesarske dirke Pariz–Nica. Primož Roglič je z ekipo Bora Hansgrohe na 11. mestu zaostal 54 sekund. Favorizirani Soudal Quick Step z Remcom Evenepoelom… »

Rogliča zaustavilo vreme, sledila pa sta mu le dva kolega

Zurnal24 05.03.2024
Primož Roglič in kolegi na ekipnem kronometru niso iztržili želenega. Primož Roglič in kolegi iz ekipe Bora-hansgrohe so si na moštvenem kronometru privozili nekaj zaostanka glede na tekmece. Nemško moštvo je še na zadnjem merjenju časa pred… »

Po pravi vremenski loteriji Rogličeva Bora Hansgrohe zunaj deseterice

Delo 05.03.2024
V tretji etapi kolesarske dirke svetovne serije, ekipnem kronometru v okolici Auxerra, je zmagala ekipa UAE Emirates in prevzela rumeno majico. V tretji etapi kolesarske dirke svetovne serije Pariz–Nica, ekipnem kronometru v okolici Auxerra, je zmagala… »

Remco Evenepoel že dreza v Primoža Rogliča

Delo 05.03.2024
Na dirki Pariz–Nica, na kateri slovenski as prvič dirka za Boro Hansgrohe, danes ekipna vožnja na čas. V nadaljevanju preberite: Čeprav ju loči desetletje, imata 34-letni Primož Roglič (Bora Hansgrohe) in 24-letni Remco Evenepoel (Soudal Quick… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem