Povezane novice

Na supertorek slavila Biden in Trump, Haley kljub zmagi v Vermontu odstopila od nominacije

RTV Slovenija 06.03.2024
Na strankarskih volitvah za predsedniško nominacijo v ZDA sta pričakovano zmagala zdajšnji in nekdanji predsednik Biden in Trump. Prvi je zmagal v 15, drugi v 14 zveznih državah. Nikki Haley je medtem odstopila od tekme za nominacijo. Biden je medtem… »

Nikki Haley se umika iz tekme, Trump edini kandidat republikancev

Delo 06.03.2024
Nekdanja guvernerka Južne Karoline Nikki Haley se umika iz tekme za nominacijo republikanske stranke. Nekdanja guvernerka Južne Karoline Nikki Haley se umika iz tekme za nominacijo republikanske stranke za jesenske predsedniške volitve, poroča časnik… »

Trump edini kandidat: Nikki Haley se umika

Dnevnik 06.03.2024
Nekdanja guvernerka Južne Karoline Nikki Haley se po poročanju več tujih agencij umika iz tekme za nominacijo republikanske stranke za jesenske predsedniške volitve. Donald Trump tako ostaja edini kandidat stranke. Nikki Haley naj bi svojo odločitev… »

Volilni super torek v znamenju Bidna in Trumpa

Mladina 06.03.2024
Demokrat Joe Biden in republikanec Donald Trump sta v skladu s pričakovanji in napovedmi anket nizala zmage na strankarskih volitvah in zborovanjih za izbiro predsedniškega kandidata. Demokrat Joe Biden in republikanec Donald Trump sta v skladu s… »

VOLILNI SUPER TOREK: Biden in Trump vodilna, v Vermontu pa nepričakovana zmaga

Regional 06.03.2024
Demokrat Joe Biden in republikanec Donald Trump sta v skladu s pričakovanji in anketami nizala zmage na strankarskih volitvah in zborovanjih za izbiro predsedniškega kandidata, ki so na tako imenovani super torek potekale v 15 zveznih državah in… »

Šok za demokrate: Biden izgubil proti neznancu

Zurnal24 06.03.2024
Ameriški volilni super torek je po pričakovanju minil v znamenju Bidna in Trumpa. Demokrat Joe Biden in republikanec Donald Trump sta v skladu s pričakovanji in anketami nizala zmage na strankarskih volitvah in zborovanjih za izbiro predsedniškega… »

Trumpovi privrženci že vidijo demokratske načrte novih volilnih prevar

Delo 06.03.2024
Nikki Haley je proti Trumpu zmagala samo v prestolnici Washington. Po odhodu Kennedyja med neodvisne Joe Biden nima resnejšega tekmeca. Prejšnji ameriški predsednik Donald Trump je na ameriški volilni super torek slavil v večini od petnajstih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem