Povezane novice

59-letnika, ki je z orožjem grozil v Brežicah, po predaji policistom hospitalizirali

RTV Slovenija 07.03.2024
59-letnik, ki je v sredo z orožjem grozil v Brežicah in se nato zabarikadiral v svojo hišo, se je ponoči predal, potem ko so policisti odvrgli plinska sredstva. Po pridržanju je bil odpeljan na pregled v zdravstveno ustanovo in nato hospitaliziran… »

KRIZNA SITUACIJA JE TRAJALA VEČ KOT 12 UR: Ko so policisti v hišo odvrgli solzivec, se je oborožen moški predal

Regional 07.03.2024
Oborožen 59-letni moški, ki se je v sredo zaprl v hišo v Brežicah, se je po več urah ponoči predal, ko so policisti v hišo odvrgli solzivec. Policisti so ga prijeli in odpeljali na zdravstveni pregled, je pojasnil vodja sektorja kriminalistične… »

Pred brežiško lekarno streljal s pištolo, iz hiše na policiste s šibrovko

Necenzurirano 07.03.2024
Ponoči se je s prijetjem 59-etnika zaključila drama v naselju Marof v Brežicah. Policisti so danes pojasnili dogajanje med kar štirinajsturnimi pogajanji, ki niso bila uspešna. Začelo se je okoli 15.30, ko je po pričevanju domačinov moški v… »

Brežiškega strelca iz hiše pregnali s plinom

Zurnal24 07.03.2024
Devetinpetdesetletnega Brežičana, ki je včeraj streljal pred lekarno in se nato zabarikadiral v hišo, s pogajanji niso prepričali k predaji. Kot smo prvi poročali, se je včeraj popoldne v Brežicah odvijala prava drama, ki se je zavlekla vse do pol… »

Incident v Brežicah: pogajanja s policijo so trajala kar 12 ur, pri strelcu našli več lovskih pušk in pištol

Dnevnik 07.03.2024
59-letni Brežičan je med čakanjem na zdravila iz lekarne s pištolo nagnal preostale stranke. Pred lekarno je nato streljal v zrak, iz domače hiše pa je šibrovko sprožil tudi proti policistom. Predal se je šele sredi noči, ko so specialci… »

59-letni moški je legalno posedoval lovsko orožje

Delo 07.03.2024
Policija je prijela moškega, ki je streljal pred lekarno in se z orožjem zaprl v hišo. Povod za dejanje ni znan. Moški je bil vešč rokovanja z orožjem. Policija je ponoči nekaj pred 2.30 zjutraj prijela 59-letnega moškega, ki se je v sredo… »

Ob 2.30 se je policijska akcija v Brežicah končala

Zurnal24 07.03.2024
Policija je ponoči prijela moškega, ki se je v sredo popoldne s strelnim orožjem, iz katerega je tudi večkrat ustrelil, zaprl v hišo v Brežicah. "Ponoči, nekaj pred 2.30 so policisti uspešno zaključili posredovanje na območju Brežic. Oseba je… »

DRAMA V BREŽICAH KONČANA: Nevarnosti za prebivalce ni več

Regional 07.03.2024
Policija je ponoči prijela moškega, ki se je v sredo popoldne s strelnim orožjem, iz katerega je tudi večkrat ustrelil, zaprl v hišo v Brežicah. Policijsko posredovanje je zaključeno, nevarnosti za okoliške prebivalce ni več, so potrdili na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem