Povezane novice

ZN: Izraelske naselbine na Zahodnem bregu so vojni zločin

Dnevnik 08.03.2024
Izraelske naselbine na zasedenem Zahodnem bregu so vojni zločin, je ocenil visoki komisar ZN za človekove pravice Volker Türk. Opozoril je, da gradnja in širitev naselbin vodi v to, da Izrael na zasedena območja preseljuje svoje civilno prebivalstvo… »

Pomorski koridor do Gaze že konec tedna? Zaradi nesreče pri dostavi zračne pomoči umrlo pet ljudi.

RTV Slovenija 08.03.2024
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen se mudi na Cipru, kjer je napovedala, da bi lahko pomorski koridor s Cipra do Gaze, skozi katerega bi v opustošeno palestinsko enklavo prišla humanitarna pomoč, začel delovati konec tedna. Po besedah… »

Tragedija na tragedijo: Za pet Palestincev usoden paket humanitarne pomoči, ki je priletel z neba

Necenzurirano 08.03.2024
Medtem ko Američani iščejo način, kako bi lahko začeli humanitarno pomoč v Gazo dostavljati po morju, z neba na Palestince poleg raket padajo paketi s hrano, vodo in osnovnimi potrebščinami. V današnji novi tragediji na tem opustošenem območju… »

ZDA s pomočjo iz zraka ubile pet Palestincev

Delo 08.03.2024
Dobava humanitarne pomoči v Gazo iz zraka ali po morju ne more dovolj nadomestiti dostave po kopnem. Na območju Gaze je med dostavo humanitarne pomoči iz zraka umrlo pet ljudi, potem ko se padalo, ki naj bi pomoč nadzorovano dostavilo na tla, ni… »

Rekordno povečanje števila izraelskih naselbin, ki jih je Türk označil za vojni zločin

RTV Slovenija 08.03.2024
Izraelske naselbine na zasedenem Zahodnem bregu so vojni zločin, je ocenil visoki komisar Združenih narodov za človekove pravice Volker Türk in dodal, da se je njihovo število v zadnjem letu rekordno povečalo. Türk je v Svetu ZN-a za človekove… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem