Povezane novice

Poglejte to! Kraja iz bankomata

Zurnal24 08.03.2024
Policija neznance še išče. Neznanci so okoli 3. ure vlomili v bančno ustanovo v središču Tolmina in iz bančnega avtomata odtujili večjo količina gotovine. Doslej še neznani storilci so se po dogodku odpeljali neznano kam, policija jih še… »

V TOLMINU VLOMILI V BANKO: Odtujili večjo količino gotovine, odnesli tudi gasilni aparat

Regional 08.03.2024
Danes, 8. marca nekaj po 3. uri zjutraj so bili tolminski policisti obveščeni o vlomu v bančno ustanovo v središču Tolmina, kjer je bila iz bančnega avtomata odtujena večja količina gotovine. Fotografija je simbolična. Policisti in kriminalisti… »

Sredi noči so v Tolminu vlomili in praznili bančni avtomat

Necenzurirano 08.03.2024
Nekaj po 3. uri so vlomili v bančno ustanovo v središču Tolmina. Po vlomu so oči vrgli na avtomat in iz njega ukradli »večjo količino gotovine,« kot je sporočil predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Nova Gorica Dean Božnik… »

V Tolminu neznanci vlomili v banko in iz bankomata ukradli gotovino

RTV Slovenija 08.03.2024
Tolminski policisti so bili nekaj po 3. uri ponoči obveščeni o vlomu v banko v središču Tolmina, kjer so vlomilci iz bančnega avtomata ukradli večjo količino gotovine in gasilni aparat. Policisti in kriminalisti PU-ja Nova Gorica so po prejetem… »

V Tolminu iz bankomata ukradli večjo vsoto denarja

Dnevnik 08.03.2024
Okoli 3. ure ponoči so neznanci v središču Tolmina vlomili v bančno ustanovo in iz bančnega avtomata odtujili večjo količino gotovine. Doslej še neznani storilci so se po dogodku odpeljali neznano kam, policija jih še išče, sporočajo s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem