Povezane novice

Izrael krepi napade na Rafo. V Tel Avivu množični protivladni protesti.

RTV Slovenija 09.03.2024
Izrael krepi napade na Gazo in je bombardiral najvišjo stanovanjsko stavbo v Rafi. Medtem pa se je na protivladnih protestih v Tel Avivu zbralo na tisoče protestnikov, ki pozivajo k vrnitvi talcev in obsojajo vlado Benjamina Netanjahuja. Protestniki so… »

V Londonu več 10.000 protestnikov za premirje v Gazi. Sunak o protestih: "Izkaz ekstremizma"

RTV Slovenija 09.03.2024
V Londonu se je zbralo več 10.000 protestnikov, ki so pozivali k premirju v Gazi. Največje propalestinske demonstracije na Otoku do zdaj so bile tudi odziv na izjave britanskega premierja Rishija Sunaka, da so protesti za Gazo "izkaz ekstremizma”… »

Rdeči križ opozarja na nečloveške razmere v Gazi, Turčija trdno stoji za voditelji Hamasa

Dnevnik 09.03.2024
Brutalna vojna v Gazi je razblinila ves občutek skupne človečnosti, je danes opozorila predsednica Mednarodnega odbora Rdečega križa (ICRC) Mirjana Spoljaric Egger. Dodala je, da se razmere v Gazi nenehno slabšajo, ter pozvala k prekinitvi… »

Brutalna vojna v Gazi razblinila ves občutek skupne človečnosti

Delo 09.03.2024
Ladja s humanitarno pomočjo naj bi ta konec tedna s Cipra izplula proti Gazi, vendar še vedno ni jasno, kje bo pristala. Brutalna vojna v Gazi je razblinila ves občutek skupne človečnosti, je danes opozorila predsednica Mednarodnega odbora Rdečega… »

Vojna v Gazi: Zahod obljublja pomoč s Cipra

Dnevnik 09.03.2024
Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je sporočila, da bi lahko že konec tedna v Gazo začela prihajati humanitarna pomoč s Cipra. V projektu sodelujejo tudi ZDA, Velika Britanija in Združeni arabski emirati. Izraelski smrtonosni napadi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem