Povezane novice

Tim Gajser začel novo sezono z zmago v kvalifikacijah

Delo 09.03.2024
Slovenski motokrosist je v Argentini na najboljši možni način vstopil v svetovno prvenstvo. Slovenski motokrosist Tim Gajser je na najboljši možni način začel novo sezono svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP, saj je bil najhitrejši v… »

Gajser dobil uvodne kvalifikacije sezone

RTV Slovenija 09.03.2024
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na najboljši možen način odprl novo sezono svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP, saj je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred nedeljsko veliko nagrado Patagonije v argentinski Villi La Angosturi. Gajser se po… »

MotoGP: Martinu prva sprinterska dirka sezone

Dnevnik 09.03.2024
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec prve sprinterske preizkušnje razreda motoGP v sezoni svetovnega prvenstva. V Lusailu je v okviru velike nagrade Katarja lanski podprvak ugnal Južnoafričana Brada Binderja (KTM) in Španca Aleixa… »

Jorge Martin na VN Katarja dobil prvo šprintersko dirko sezone

Delo 09.03.2024
Lanskemu svetovnemu podprvaku v elitnem razredu motoGP sta se v Lusailu najbolj približala Brad Binder in Aleix Espargaro. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je bil najhitrejši na prvi šprinterski preizkušnji razreda motoGP v sezoni svetovnega… »

Martinu prvi "pole" v sezoni, tako se je odrezal Marquez

Zurnal24 09.03.2024
Dirkači elitnega motociklističnega razreda so v Katarju opravili s prvimi kvalifikacijami sezone 2024. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred današnjo sprintersko preizkušnjo in nedeljsko klasično dirko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem