Povezane novice

Slovenec, že tudi mladinski svetovni prvak, se je prebil med 16 za OI

Zurnal24 09.03.2024
Tudi Patrik Divkovič med potniki za olimpijske igre v Parizu. Taekwondoist Patrik Divkovič si je na kvalifikacijskem turnirju v Sofiji priboril pot na olimpijske igre v Parizu v kategoriji nad 80 kg. Dvakratni olimpijec Ivan Trajkovič je izpadel v… »

Patrik Divković ima vozovnico za olimpijske igre

RTV Slovenija 09.03.2024
Tekvondoist Patrik Divkovič si je na kvalifikacijskem turnirju v Sofiji priboril pot na olimpijske igre v Parizu v kategoriji nad 80 kg. Dvakratni olimpijec Ivan Trajkovič je izpadel v drugem boju. Divkovič je imel v težki kategoriji kanček sreče z… »

Patrik Divkovič gre na OI v Pariz: To so sanje vsakega športnika

Dnevnik 09.03.2024
Taekwondoist Patrik Divkovič si je na kvalifikacijskem turnirju v Sofiji priboril pot na olimpijske igre v Parizu v kategoriji nad 80 kg. Dvakratni olimpijec Ivan Trajkovič je izpadel v drugi borbi. Divkovič je imel v težki kategoriji kanček sreče z… »

Tudi Patrik Divković med potniki za olimpijske igre

Delo 09.03.2024
Slovenski tekvondoist si je na kvalifikacijskem turnirju v Sofiji priboril vozovnico za Pariz v kategoriji nad 80 kg. Tekvondoist Patrik Divković si je na kvalifikacijskem turnirju v Sofiji priboril pot na olimpijske igre v Parizu v kategoriji nad 80 kg… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem