Povezane novice

Med prvim in drugim že po drugi dirki 15 točk razlike

Zurnal24 09.03.2024
Znova dominacija Red Bulla, nova zmaga Verstappna. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni svetovni prvak je po zmagi na uvodni preizkušnji v Bahrajnu slavil tudi na… »

Bearman v Džidi ukradel pozornost zmagovalcu Verstappnu

RTV Slovenija 09.03.2024
Max Verstappen (Red Bull) je suvereno dobil dirko formule ena za VN Savdske Arabije v Džidi. Vodil je od začetka do konca, njegova zmaga nikoli ni bila ogrožena. Drugi je bil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji Charles Leclerc (Ferrari)… »

Max Verstappen in Red Bull znova prehitra za vse tekmece

Delo 09.03.2024
Nizozemski zvezdnik formule 1 je bil nepremagljiv tudi na dirki za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil nepremagljiv tudi na dirki za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni… »

Verstappen zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije

Dnevnik 09.03.2024
Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni svetovni prvak je po zmagi na uvodni preizkušnji v Bahrajnu slavil tudi na drugi postaji letošnje sezone. Drugi je bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem