Povezane novice

Neprijavljen shod v Velenju: Policisti posredovali

Zurnal24 09.03.2024
Policisti so posredovali v garažni hiši v Velenju, kjer je potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih in športnih vozil. V garažni hiši v Velenju je v soboto pozno popoldne potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih in… »

Neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih vozil v Velenju prekinili policisti

Necenzurirano 09.03.2024
Na današnjem neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozili v Velenju so policisti zaznali več kršitev. V garažni hiši »Velenjka« v Velenju je danes pozno popoldne potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih in… »

Po dirkanju v garažni hiši v Velenju oglobili pet voznikov

RTV Slovenija 09.03.2024
Potem ko je prejšnji konec tedna javnost zgroženo pospremila dirkanje v garažni hiši na Rudniku v Ljubljani, so danes pozno popoldne policisti posredovali na podobnem dogodku v Velenju. Na neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih… »

Ljubitelji predelanih in športnih vozil »pozabili« prijaviti shod v Velenjki

Delo 09.03.2024
Policisti so jih kaznovali. Izdali so pet plačilnih nalogov, dve vozili pa izločili iz prometa in jima odvzeli registrske tablice. S Policijske uprave Celje sporočajo, da so na neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozili v… »

Neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih vozil tokrat v Velenju

Dnevnik 09.03.2024
V garažni hiši v Velenju je danes pozno popoldne potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev predelanih in športnih vozil, na katerem se je zbralo okoli sto ljudi s skupno 50 vozili. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so policisti zaznali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem