Povezane novice

V okolici Fužin zvezala kupce in prodajalca ter jih oropala

Dnevnik 10.03.2024
V trgovini v okolici ljubljanskih Fužin sta oborožena in zamaskirana roparja zvezala prodajalca in tri kupce. Oropala sta tako trgovino kot tudi kupce. Policija ju intenzivno išče. V soboto, malo pred osmo uro zvečer so policiste obvestili o nasilnem… »

Oborožena moška v ljubljanskih Mostah oropala trgovino in kupce v njej

RTV Slovenija 10.03.2024
Dva zamaskirana in oborožena moška sta vstopila v prodajalno v ljubljanskih Mostah, zvezala roke prodajalcu in trem kupcem, jim ukradla osebne predmete in še nekaj denarja iz blagajne, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. V eni od trgovin v… »

KOT V KRIMINALKI: V Ljubljani oborožena moška oropala trgovino

Regional 10.03.2024
V eni od trgovin v ljubljanskih Mostah je v soboto nekaj pred 20. uro prišlo do drznega ropa. Po do zdaj zbranih podatkih policistov sta zamaskirana in oborožena moška vstopila v prodajalno, zvezala roke prodajalcu in trem kupcem, jim ukradla osebne… »

Zaposlenemu in strankam grozila s pištolo, jih zvezala in okradla

Zurnal24 10.03.2024
Dva moška sta oropala trgovino na območju Most, v kateri so bili v času ropa zaposleni in še tri osebe. Policija je bila o ropu obveščena v soboto nekaj pred 20. uro. "Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznana storilca ob koncu delovnega časa… »

Uslužbenca trgovine in stranke zvezala in vzela denar iz blagajne

Necenzurirano 10.03.2024
V soboto zvečer sta malopridneža oropala trgovino na območju policijske postaje Moste v Ljubljani. Najprej pojasnimo, da Policijska postaja Moste ne zajema le soseske Moste, ampak tudi Fužine, Štepanjsko naselje, Polje, Vevče… Kaj pa se je… »

V ljubljanskih Mostah moška oropala trgovino in osebe v njej

Delo 10.03.2024
Po do zdaj zbranih podatkih ljubljanskih policistov sta zamaskirana in oborožena moška vstopila v prodajalno, zvezala roke prodajalcu in trem kupcem. V eni od trgovin v ljubljanskih Mostah je v soboto nekaj pred 20. uro prišlo do drznega ropa. Po do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem