Povezane novice

Sedem oskarjev za Oppenheimerja, tudi za najboljši film

RTV Slovenija 10.03.2024
96. podelitev oskarjev se je odvila po pričakovanjih: največ oskarjev, sedem, je osvojila biografska drama Oppenheimer - za najboljši film, pa tudi za režijo ter igralca v glavni in stranski vlogi. Prireditev je minila skoraj brez političnih izjav… »

Največ oskarjev filmu Oppenheimer. Za glavni vlogi nagrajena Cillian Murphy in Emma Stone.

RTV Slovenija 10.03.2024
V Hollywoodu so podelili osrednje ameriške filmske nagrade – oskarje. Večer je pričakovano pripadel biografski drami Oppenheimer. Postal je najboljši film, Christopher Nolan je nagrajen za režijo, Cillian Murphy pa za igro. Oskarja je ekipi filma… »

Danes podelitev oskarjev

Dnevnik 10.03.2024
Pod okriljem Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti bo v noči na ponedeljek potekala 96. podelitev prestižnih filmskih nagrad oskar. Tokrat je med favoriti zgodba o očetu ameriške atomske bombe J. Robertu Oppenheimerju s 13 nominacijami… »

Ne zares izviren: za oskarja nominiran izvirni scenarij Bartonove akademije v resnici plagiat?

RTV Slovenija 10.03.2024
Le nekaj ur pred podelitvijo oskarjev so v javnost prišli očitki, da je scenarij Bartonove akademije plagiat, kar je toliko huje zato, ker je film ne le nominiran v več osrednjih kategorijah, ampak tudi v kategoriji za najboljši izvirni scenarij. Pod… »

Ime tokratne podelitve je Oppenheimer

Delo 10.03.2024
Čeprav smo se vse minulo leto poigravali s skovanko Barbenhaimer, dvomov o zmagovalcu ni. Ameriška akademija filmskih umetnosti in znanosti je v preteklosti poskrbela za marsikatero presenečenje, toda pred letošnjo 96. podelitvijo nagrad oskar, ki bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem