Povezane novice

Nika Prevc prestala zrelostni izpit v Oslu

Dnevnik 10.03.2024
Najboljša skakalka zime Nika Prevc je slovenska junakinja tekmovanj za svetovni pokal v smučarskih skokih na slovitem Holmenkollnu v Oslu. V soboto je dobila živčno vojno z vetrom, včeraj je navdušila z drugim mestom. V moški konkurenci so se… »

Kvandal za dobri dve točki izmaknila zmago Niki Prevc; Zupančič ogorčen

RTV Slovenija 10.03.2024
Ikonični Holmenkollen je gostil drugo posamično žensko tekmo norveške turneje za svetovni pokal. Zmagala je domačinka Eirin Maria Kvandal, odlična druga je bila Nika Prevc, tretja Eva Pinkelnig. Norvežani so prišli na svoj račun, Kvandal je v… »

NOVE STOPNIČKE ZA NIKO PREVC: Na drugi tekmi v Oslu odlična druga

Regional 10.03.2024
Slovenska smučarka skakalka Nika Prevc je z novimi stopničkami povečala vodstvo v skupnem seštevku svetovnega pokala. Na drugi tekmi v Oslu je z izvrstnim drugim skokom s šestega po prvi seriji napredovala na drugo mesto. Nika Prevc je na drugi tekmi… »

Nika Prevc zablestela v finalu in leti proti velikemu globusu

Delo 10.03.2024
Smučarska skakalka Nika Prevc je na drugi tekmi v Oslu zaostala le za Norvežanko Eirin Mario Kvandal. Ema Klinec četrta. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je na drugi tekmi v Oslu po odličnem skoku v finalu zaostala le za Norvežanko Eirin… »

Kako smo si oddahnili! Kakšen skok Nike Prevc. Je s tem odločila sezono?

Zurnal24 10.03.2024
Eirin Maria Kvandal je zmagovalka nedeljske preizkušnje smučarskih skokov v Oslu. Drugo mesto je osvojila Nika Prevc, tretjega pa Eva Pinkelnig. Četrta pa še ena Slovenka: Ema Klinec. Niki Prevc, šestouvrščeni po prvi seriji, je v drugo uspel… »

Domen Prevc vodil po prvi seriji, nato pa velika smola v finalu

Zurnal24 10.03.2024
Domen Prevc je vodil po prvi seriji smučarskih skokov na slovitem Holmenkollnu, nato pa v drugo za las ostal brez stopničk. Dve desetinki sta namreč zmanjkali do tretjega Krafta. V drugo so vsi slovenski orli z izjemo Timija Zajca – ta je pridobil… »

Forfangu domača tekma v Oslu, Domen Prevc četrti

Dnevnik 10.03.2024
Norvežan Johann Andre Forfang (261,0) je zmagovalec tekme smučarjev skakalcev na Holmenkollnu. Za vsega točko je zaostal Japonec Rjoju Kobajaši, 6,1 pa vodilni tekmovalec v svetovnem pokalu Avstrijec Stefan Kraft. Domen Prevc, vodilni po prvi seriji… »

Brez slovenskih stopničk, osmoljenec Domen Prevc zapravil vodstvo

Delo 10.03.2024
Domen Prevc, vodilni po prvi seriji tekme smučarskih skakalcev v Oslu, je pristal na nehvaležnem četrtem mestu. Zmagal domačin Johann Andre Forfang. Domen Prevc, vodilni po prvi seriji tekme smučarskih skakalcev v Oslu, je pristal na nehvaležnem… »

Slovenci v finalu pokvarili vtis, Domen Prevc za dve desetinki ob stopničke

RTV Slovenija 10.03.2024
Domen Prevc je vodil po prvi seriji nedeljske tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal na kultnem Holmenkollnu v Oslu, v finalni seriji pa je s krajšim skokom nazadoval in padel na četrto mesto. Zmagal je domačin Johann Andre Forfang. Domnu Prevcu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem