Povezane novice

Roglič zmrznil v Nici, a je na pravi poti proti Touru

Delo 10.03.2024
Zasavskemu kolesarskemu asu na Pariz–Nica mraz prišel do živega, a je njegov trener zadovoljen s preizkusom forme. V nadaljevanju preberite: Primož Roglič sezone ni začel zmagovito, kot nas je razvadil v minulih letih. Na dirki Pariz–Nica sta mu… »

Etapa Evenepoelu, dirka proti soncu pa Američanu Jorgensonu

RTV Slovenija 10.03.2024
Zadnja etapa v neposredni okolici Nice je kot običajno na "žagi" prinesla dramatičen preobrat. 24-letni Američan Matteo Jorgenson je slekel rojaka in osvojil 82. dirko Pariz–Nica. Primož Roglič ni ohranil stika s kapetani in je skupno končal kot… »

Roglič "zmrznil" med dirko: "Z veseljem bi mu posodila toplo odejo s kavča"

Zurnal24 10.03.2024
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič na zadnji etapi dirke Pariz-Nica ni imel svojega dne, to je razlog. Primož Roglič se je v zadnjo etapo dirke Pariz-Nica podal s šestega mesta in potihoma še upal na uvrstitev na zmagovalni oder, toda na… »

Roglič povsem omagal, Remco strl nosilca rumene majice, toda ...

Zurnal24 10.03.2024
Remcu Evenepoelu zadnja etapa, Matteu Jorgensonu skupni seštevek dirke Pariz-Nica. Primož Roglič je s slabim dnem zdrsnil po lestvici. Zadnja etapa "dirke proti soncu", slovite osemdnevne dirke Pariz-Nica, je poskrbela za pravi spektakel, katerega je… »

Roglič ni imel svojega dne

Delo 10.03.2024
Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo etapo je dobil Belgijec Remco Evenepoel. Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo… »

Jorgenson skupni zmagovalec Pariz-Nice, Roglič po hudih težavah na devetem mestu

Dnevnik 10.03.2024
Američan Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je skupni zmagovalec kolesarske dirke Pariz-Nica. Zadnjo etapo je sicer dobil Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step). V okolici Nice (109,3 km) je imel ogromno težav slovenski as Primož Roglič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem