Povezane novice

Princesa Kate priznala, da je »eksperimentirala z montažo«

Delo 11.03.2024
Štiri tiskovne agencije so menda opazile nedoslednosti pri postavitvi leve roke princesine hčerke Charlotte na fotografiji in jo umaknile. Več tiskovnih agencij je s svojih portalov umaknilo najnovejšo fotografijo britanske princese Kate skupaj z… »

Kriza v palači se nadaljuje: Princesa Kate se po aferi s fotošopirano fotografijo posipa s pepelom

RTV Slovenija 11.03.2024
Več vodilnih tiskovnih agencij je umaknilo v nedeljo objavljeno fotografijo britanske princese Kate in njenih treh otrok zaradi suma, da je fotografija "pretirano obdelana" in da ne ustreza novinarskim standardom. Princesa se je opravičila "za zmedo"… »

"TUDI JAZ OBČASNO EKSPERIMENTIRAM Z MONTAŽO": Princesa Kate se je opravičila zaradi sporne fotografije (FOTO)

Regional 11.03.2024
Britanska princesa Kate se je danes opravičila za zmedo, ki jo je povzročila zaradi digitalno spremenjene družinske fotografije z otroki, ki jo je ob materinskem dnevu objavila Kensingtonska palača. S tem je prevzela odgovornost po obtožbah o… »

Tiskovne agencije umaknile fotografijo zaradi suma manipulacije

Mladina 11.03.2024
Običajno gredo vse uradne fotografije britanske palače skozi medijsko ekipo Kensingtonske palače, ki upravlja družbena omrežja princa Williama in princese Kate. Možno je, da so jo v tem koraku retuširali, popravili ali na njej kaj spremenili. Več… »

Tako hitro se palača še ni odzvala, to je v zagovor povedala Kate!

Zurnal24 11.03.2024
Kako hiter odziv ... Prva uradna fotografija po operaciji Kate Middleton, ki jo je palača objavila konec tedna, je sprožila velik škandal. Kar štiri fotografske agencije so najnovejšo uradno fotografijo princese umaknile, saj so sumile, da je… »

Princesa Kate se je opravičila zaradi popravkov na družinski fotografiji

Dnevnik 11.03.2024
Valižanska princesa Catherine je na materinski dan objavila fotografijo z vsemi tremi otroki, ki je zaradi domnevnih popravkov postala tarča neštetih analiz strokovnjakov za fotografijo z družbenih omrežij. Vozel je presekala kar princesa, ki je… »

Kate v središču škandala, palača pa ...

Zurnal24 11.03.2024
Kensingtonska palača, ki je fotografijo objavila, je ne želi komentirati. Štiri fotografske agencije so najnovejšo uradno fotografijo Kate Middleton (42) umaknile, ker sumijo, da je fotošopirana. Fotografijo je posnel princ William (41), prikazuje pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem