Povezane novice

Golob / »Skrajni čas je, da se stavka zdravnikov zamrzne, zanjo ni prav nobenega razloga več«

Mladina 11.03.2024
Predsednik vlade Robert Golob je poudaril, da zdravniška stavka škodi pacientom. Skrajni čas je, da se stavka zdravnikov zamrzne, zanjo ni prav nobenega razloga več, je po današnjem obisku Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor v izjavi… »

Golob: Skrajni čas je, da se stavka zdravnikov zamrzne

RTV Slovenija 11.03.2024
Zdravniški sindikat Fides vstopa v deveti teden stavke. V prvi polovici tedna naj bi se med sindikatom in vladno stranjo nadaljevala pogajanja. Predsednik vlade Robert Golob je Fides pozval k zamrznitvi stavke. Predsednik vlade Robert Golob je stavko… »

Fides in vlada v pričakovanju dogovora, ki bo imel težo in veljavo

Delo 11.03.2024
Pogajanja se bodo nadaljevala jutri, v torek. Zdravstvene ustanove po državi zaradi doslej najdaljše zdravniške stavke pestijo težave. Zdravniški sindikat Fides vstopa v deveti teden stavke. V prvi polovici tedna naj bi se med sindikatom in vladno… »

Deveti teden zdravniške stavke

Mladina 11.03.2024
V prvi polovici tedna naj bi se med sindikatom in vladno stranjo nadaljevala pogajanja, ki doslej, sodeč po izjavah predstavnikov obeh strani, bistvenega napredka niso prinesla. Zdravniški sindikat Fides vstopa v deveti teden stavke. V prvi polovici… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem