Povezane novice

KMETJE NA CESTE Z 2000 TRAKTORJI: Ob "kulturnem protestu" se bodo borili za svoje pravice

Regional 12.03.2024
Kmetje bodo zaradi prepočasnega napredka pri pogajanjih z vlado glede njihovih zahtev 19. marca v Ljubljani protestirali, so danes napovedale kmetijske organizacije. Protest so pripravljene odpovedati ali zamrzniti, če bodo z vlado do petka dosegli… »

#protest Traktoristi bodo spet parali živce Ljubljančanom

Dnevnik 12.03.2024
Prihodnji torek naj bi se kmetje iz vse Slovenije s traktorji znova pripeljali v Ljubljano. Ob 10. uri naj bi se zbrali na Trgu republike in štiri ure krožili po mestu. “Meščanom Ljubljane se vnaprej opravičujemo za neljube dogodke,” je dogajanje… »

Protest kmetov bo 19. marca v Ljubljani. Ministrstvo: Težav se ne da rešiti takoj.

RTV Slovenija 12.03.2024
Protest kmetov bo potekal s traktorji in panoji pred ministrstvi in tudi pred Trgom republike. Pozivamo na mirne, kulturne proteste, saj menimo, da smo kmetje kulturni in ne pričakujemo nekih izgredov, je pojasnil predsednik sindikata kmetov Anton… »

Kmetje: V Ljubljani protesti, če do petka vlada ne sprejme naših zahtev

Finance.si 12.03.2024
Med glavnimi zahtevami je umik obdavčitve plačil za območja z omejenimi oziroma težjimi pogoji za kmetovanje. Predstavniki kmetijskih stanovskih organizacij, ki so se danes zbrali pred Kmetijsko-gozdarsko zbornico Slovenije v Ljubljani, so vladi… »

Kmetje bodo protestirali: Dva tisoč traktoristov bo okupiralo Ljubljano

Zurnal24 12.03.2024
Anton Medved kmete poziva na mirne in kulturne proteste v Ljubljano, izgredov ne pričakuje: "Vnaprej se opravičujemo meščanom, a borimo se za svoje pravice. Želimo si, da bi lahko še naprej obdelovali slovensko zemljo." Irena Ule, predsednica Zveze… »

19. marca nov traktorski protest v Ljubljani

Delo 12.03.2024
Kmetijske organizacije niso zadovoljne s pogajanji s pristojnimi ministrstvi. Izpostavljajo sedem zahtev. Kmetijske organizacije niso zadovoljne s pogajanji z ministrstvi, ki po njihovih besedah niso obrodila sadov. Slabo leto dni po velikem protestu v… »

Ultimat vladi

Gorenjski glas 12.03.2024
Če se vlada do petka, 15. marca, ne bo zavezala k izpolnitvi zahtev za izboljšanje položaja kmetov, bodo nevladne kmetijske organizacije 19. marca izvedle vseslovenski protest kmetov. Ljubljana – Sindikat kmetov Slovenije je s podporo še petih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem