Povezane novice

»Naj avto postavim na dvorišče Soče in začnem gladovno stavko?«

Necenzurirano 12.03.2024
V ozadju zdravniške stavke poteka nenavaden zaplet okoli ambulante za voznike s posebnimi potrebami, ki deluje v okviru URI Soča. Invalidi, ki imajo vozniško dovoljenje, morajo glede na vrsto svoje hendikepiranosti zdravniško potrdilo o sposobnosti za… »

Zdravniška stavka: pogovori o mediaciji trajali le pol ure

Dnevnik 12.03.2024
Današnji pogovor o možnosti mediacije med Sindikatom zdravnikov Slovenije Fides in vladno stranjo je trajal le pol ure. Obe strani sta se strinjali, da bosta poglobili pogovore glede možnosti mediacije in se o tem dokončno dogovorili v kratkem času… »

Fides in vlada napovedala, da se bosta o možnosti mediacije dokončno dogovorila v kratkem

RTV Slovenija 12.03.2024
Sindikat Fides in vlada sta v okviru stavkovnih pogajanj začela pogovore o možnosti mediacije. V Fidesu sicer poudarjajo, da premier Robert Golob vladni pogajalski skupini sploh še ni podelil mandata za mediacijo. Tokratna pogajalska seja med… »

"Naj avto postavim na dvorišče Soče in začnem gladovno stavko?"

Zurnal24 12.03.2024
"Bojim se, da bom kmalu ostal brez vozniškega dovoljenja, čeprav nisem naredil nič narobe." Ambulanta za voznike s posebnimi potrebami, ki kot edina v Sloveniji deluje v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu (URI) Soča, še vedno ne sprejema… »

Vozniška dovoljenja morajo biti invalidom na voljo tudi med stavko

Delo 12.03.2024
Zagovornik na podlagi zakona o varstvu pred diskriminacijo vladi priporoča, da invalidom uredi pridobivanje in podaljševanje vozniških dovoljenj. Zagovornik načela enakosti je na podlagi pristojnosti po zakonu o varstvu pred diskriminacijo vladi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem