Povezane novice

Nika Križnar tretja manj kot točko za zmagovalko Kvandal, Nika Prevc peta

RTV Slovenija 12.03.2024
Nika Križnar je bila tretja na tekmi smučarskih skakalk v Trondheimu, s čimer je dopolnila uspešen slovenski dan po 2. mestu Petra Prevca. Nika Prevc je zasedla 5. mesto. Zmagala je Eirin Maria Kvandal pred Evo Pinkelnig. Prve tri je ločilo le 0,8… »

Nika Križnar tretja v Trondheimu, Nika Prevc peta

Dnevnik 12.03.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar (255,2 točke), vodilna po prvi seriji tretje tekme norveške turneje na srednji skakalnici v Trondheimu, je na koncu zasedla tretje mesto. Zmagala je domačinka Eirin Maria Kvandal (256) pred Avstrijko Evo… »

Po igri desetink Križnarjeva vesela, da je spet na stopničkah

Delo 12.03.2024
V Trondheimu so na mali skakalnici s svojo tekmo opravile tudi ženske. Nika Križnar je po prvi seriji vodila, na koncu zaostala le za 0,8 točke, a bila tretja. Na moški skakalni preizkušnji v Trondheimu, ki je druga postaja turneje Raw Air, je Peter… »

Desetinke spet v škodo Slovenkam, Pinkelnig zdaj bližje Niki Prevc

Zurnal24 12.03.2024
Na skakalnici v Trondheimu Nika Križnar tretja, Nika Prevc peta. Po moški tekmi v Trondheimu, na njej je Peter Prevc osvojil drugo mesto, so se za nove točke svetovnega pokala in norveške turneje pomerile še skakalke. Po prvi seriji je vodila Nika… »

Peter Prevc znova na zmagovalnem odru

Delo 12.03.2024
Slovenski skakalni šampion Peter Prevc se je na tekmi za svetovni pokal v Trondheimu izkazal z odličnim drugim mestom. Slovenski skakalni as Peter Prevc se je na tekmi za svetovni pokal na srednji napravi v Trondheimu izkazal z drugim mestom. S skokoma… »

PETER ZNOVA NA PRAGU ZMAGE: Drugi še v Trondheimu (FOTO)

Regional 12.03.2024
Slovenski as Peter Prevc (280 točk), ki se bo prihodnji teden po finalu v Planici poslovil od smučarskih skokov, v svetovnem pokalu niza uspehe. Enaintridesetletnik je na srednji skakalnici v Trondheimu zasedel drugo mesto in za manj kot točko (0,9)… »

Nika Križnar tretja v Trondheimu, Nika Prevc peta

Dnevnik 12.03.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar (123,8 točke) vodi po prvi seriji tretje tekme norveške turneje na srednji skakalnici v Trondheimu. Domačinka Eirin Maria Kvandal, zmagovalka zadnje tekme v Oslu, za njo na drugem mestu zaostaja za 1,1… »

#video Petru Prevcu se je 24. zmaga kariere izmuznila za manj kot točko

Dnevnik 12.03.2024
Peter Prevc, ki se po koncu sezone odpravlja v športni pokoj, je navdušil na tretji tekme norveške skakalne turneje Raw Air. Na prenovljeni srednji skakalnici v Trondheimu je moral seči v roko le Japoncu Rjoju Kobajašiju, ki ga je premagal za 0,9… »

Neverjetno, Peter Prevc za mišjo dlako ostal brez zmage

Zurnal24 12.03.2024
Peter Prevc je v Trondheimu osvojil drugo mesto, za 0,9 točke ga je ugnal Japonec Rjoju Kobajaši. A treba je poudariti, da je imel v finalu Peter najslabše razmere. Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je že po prvi seriji držal drugo mesto, v… »

Peter Prevc za devet desetink ob zmago v Trondheimu

RTV Slovenija 12.03.2024
Peter Prevc je četrtič v zadnjih treh tednih na tekmah svetovnega pokala osvojil drugo mesto. Na srednji napravi v Trondheimu je za zmagovalcem Rjojujem Kobajašijem zaostal zgolj za 0,9 točke. Japonec je z najdaljšim skokom dneva (106 m) vodil že po… »

Prevc zaostala za veliko tekmico, skupno pridobila

Zurnal24 12.03.2024
Nika Prevc je v kvalifikacijah v Trondheimu zaostala za dvema tekmovalkama. Tik pred njo se je uvrstila neposredna tekmica za veliki kristalni globus Avstrijska Eva Pinkelnig. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (123,5 točke) je v kvalifikacijah za… »

Krešejo se mnenja glede Nike Prevc, svoje povedal tudi Gros

Zurnal24 12.03.2024
Nika Prevc po strokovnem mnenju slovenskega poznavalca in delegata Jelka Grosa ni bila oropana zmage na nedeljski tekmi na Holmenkollnu. Slovenski strokovnjak za smučarske skoke Jelko Gros je za Siol.net pojasnil, zakaj Nika Prevc ni bila okradena na… »

NOVA PRILOŽNOST ZA STOPNIČKE: Nadaljuje se norveška turneja v smučarskih skokih

Regional 12.03.2024
Vodilna skakalka v svetovnem pokalu Nika Prevc je v boju za veliki kristalni globus z odliko opravila uvodni tekmi norveške turneje v Oslu. Potem ko je na srednji skakalnici po skoraj polurnem čakanju na nastop ohranila mirno kri in skočila do šestega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem