Povezane novice

V delovni nesreči v Krškem dva hudo poškodovana; 53-letnik se bori za življenje

Necenzurirano 12.03.2024
Po prvih ugotovitvah je do nesreče prišlo, ko sta delavca, stara 53 in 28 let, izvajala menjavo filtrov prezračevalnega sistema. Ko sta na višini skoraj 10 metrov stala na hidravlični dvižni pločadi, je vanjo trčilo mostno dvigalo, ki ga je… »

V delovni nesreči v Krškem hudo poškodovana delavca, eden je v smrtni nevarnosti

RTV Slovenija 12.03.2024
V enem izmed podjetij v Krškem se je v ponedeljek dopoldne zgodila delovna nesreča, v kateri sta bila hudo poškodovana 28- in 53-letnik, ki je po padcu dobil hude poškodbe in je v smrtni nevarnosti, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Po… »

Delavca padla v globino, eden v smrtni nevarnosti

Zurnal24 12.03.2024
V podjetju blizu Krškega se je danes zjutraj pripetila nesreča, v kateri sta se hudo poškodovala dva delavca. Policijska uprava Novo mesto je bila danes nekaj pred deveto zjutraj obveščena o nesreči pri delu v podjetju v okolici Krškga. "Policisti… »

V podjetju v Krškem eden od dveh poškodovanih v smrtni nevarnosti

Delo 12.03.2024
Po prvih ugotovitvah sta 28- in 53-letnik menjala filtre prezračevalnega sistema. V enem izmed podjetij v Krškem se je v ponedeljek dopoldne zgodila delovna nesreča, v kateri sta bila hudo poškodovana 28- in 53-letnik. Slednji je po padcu dobil hude… »

DELAVCA PADLA Z DVIŽNE PLOŠČADI: Oba sta bila hudo poškodovana, eden je v smrtni nevarnosti

Regional 12.03.2024
V enem izmed podjetij v Krškem je v ponedeljek dopoldne prišlo do delovne nesreče, v kateri sta bila hudo poškodovana 28- in 53-letnik. Slednji je po padcu dobil hude poškodbe in je v smrtni nevarnosti, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem