Povezane novice

Stisnili so jih v kot, zdaj spet opravljajo zdravniške preglede

Zurnal24 13.03.2024
Predsednik vlade Robert Golob je v odzivu na napoved ponovnega začetka izvajanja zdravniških pregledov na URI Soča za vse voznike s posebnimi potrebami ocenil, da je Fides končno spoznal, da lahko vlada nekatere aktivnosti izpelje tudi brez njega, in… »

Invalidi bodo končno lahko prišli do vozniških dovoljenj

Delo 13.03.2024
Fides bo omilil stavkovne dejavnosti na URI Soča. Golob je ocenil, da je Fides spoznal, da lahko vlada nekatere aktivnosti izpelje brez njih. Iz zdravniškega sindikata Fides so po tednih zaostrovanj sporočili, da bodo omilili stavko na URI Soča in s… »

Ministrica za zdravje: Popoldanskega dela zdravnikov trenutno nikakor ne nameravamo prepovedati

RTV Slovenija 13.03.2024
Ob ukrepih, ki jih uvaja nedavna vladna uredba, na ministrstvu za zdravje za izboljšanje dostopnosti do zdravnika med drugim načrtujejo prenovo glavarinskih količnikov. Širše dejavnosti je ministrica predstavila tudi na izredni seji skupščine… »

Na URI-ju Soča bodo izvajali preglede za vozniška dovoljenja za vse starostne skupine invalidov

RTV Slovenija 13.03.2024
Zdravniški sindikat Fides je omilil stavko na zavodu URI Soča. Tamkajšnji zdravniki bodo delali tako, da bodo zdravniške preglede za potrebe vozniškega dovoljenja lahko opravili vsi invalidi, tudi tisti med starostjo 18 in 65 let. Sindikat zdravnikov… »

Končno! V URI Soča bodo začeli izvajati preglede za vozniška dovoljenje za invalide

Necenzurirano 13.03.2024
Stavkajoči zdravniki na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu (URI) Soča so se v dogovoru s sindikatom Fides odločili, da omilijo svoje stavkovne aktivnosti na način, da bodo zdravniški pregled za potrebe vozniškega dovoljenja lahko opravili… »

PREVOLNIK RUPEL: "Popoldanskega dela zdravnikov trenutno nikakor ne nameravamo prepovedati"

Regional 13.03.2024
Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel je na izredni seji skupščine ZZZS članom predstavila aktivnosti ministrstva za izboljšanje dostopnosti do zdravnika. Ob ukrepih, ki jih uvaja nedavna vladna uredba, na ministrstvu med drugim načrtujejo… »

Fides: v URI Soča bodo začeli izvajati preglede za vozniška dovoljenja za invalide

Dnevnik 13.03.2024
Iz zdravniškega sindikata Fides so sporočili, da bodo na URI Soča stavkajoči zdravniki omilili svoje stavkovne aktivnosti in začeli izvajati preglede za vozniška dovoljenja za invalide. Navedli so, da so odločitev sprejeli skupaj s stavkovnim… »

Ministrica za zdravje predstavila aktivnosti za izboljšanje dostopnosti do zdravnika

Mladina 13.03.2024
Ob ukrepih, ki jih uvaja nedavna vladna uredba, na ministrstvu med drugim načrtujejo prenovo glavarinskih količnikov in spremembo sistemske zakonodaje še v letošnjem letu. Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel je na izredni seji skupščine… »

Največje razbremenitve zdravnikov bodo uveljavljene do oktobra letos

Delo 13.03.2024
Dostop do zdravnikov otežujejo administrativna opravila. Edina točka seje bo dostopnost zdravnikov, a se je premier opravičil, prišla pa bo ministrica. V nadaljevanju preberite: Dostop do zdravnikov se v naši državi izrazito slabša. Čakalne dobe… »

NA SKUPŠČINI ZZZS O DOSTOPNOSTI DO ZDRAVNIKA: Povabili so tudi predsednika vlade, a se razprave ne bo udeležil

Regional 13.03.2024
Skupščina Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) bo dopoldne razpravljala o dostopnosti do zdravnika. Izredne seje se bo na povabilo članov skupščine udeležila ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel. Na sejo so člani povabili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem