Povezane novice

32-letnika vozilo stisnilo ob kabino

Savinjsko Šalaške 13.03.2024
Na območju Velenja se je zgodila nesreča pri pritrjevanju prikolice na vlečno vozilo. 32-letnik nesreče ni preživel. Vlečno vozilo je bilo pred nezgodo parkirano pod industrijskim šotorom, pri čemer je bil skrajni del kabine le nekaj centimetrov… »

32-letnik pri pritrjevanju prikolice na vlečno vozilo utrpel tako hude poškodbe, da je umrl

Necenzurirano 13.03.2024
Po hudi nesreči, ki se je v začetku tedna pripetila na območju Velenja, je včeraj v bolnišnici umrl 32-letni delavec. Včeraj so bili policisti obveščeni, da je zaradi posledic delovne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 11. marca 2024, na… »

Zaradi posledic delovne nesreče na območju Velenja umrl 32-letni moški

Delo 13.03.2024
Zaradi posledic delovne nesreče, ki se je v ponedeljek zgodila na območju Velenja, je v torek v celjski bolnišnici umrl 32-letni moški. Nesreča se je zgodila pri pritrjevanju prikolice na vlečno vozilo, so danes sporočili s Policijske uprave (PU)… »

Tovornjak ob rob industrijskega šotora stisnil 32-letnega delavca

RTV Slovenija 13.03.2024
V ponedeljek se je 32-letni moški na območju Velenja huje poškodoval v delovni nesreči, ko ga je naložen tovornjak stisnil ob steno. S policije so sporočili, da je v bolnišnici zaradi posledic poškodbe umrl. Nesreča se je zgodila pri pritrjevanju… »

GROZLJIVA DELOVNA NESREČA: Z vso težo naloženega tovora in tovornega vozila je 32-letnika stisnilo ob kabino

Regional 13.03.2024
Zaradi posledic delovne nesreče, ki se je v ponedeljek zgodila na območju Velenja, je v torek v celjski bolnišnici umrl 32-letni moški. Do nesreče je prišlo pri pritrjevanju prikolice na vlečno vozilo, so danes sporočili s Policijske uprave (PU)… »

32-letnik umrl, ko je skušal ustaviti tovornjak

Dnevnik 13.03.2024
Zaradi posledic ponedeljkove delovne nesreče na območju Velenja je umrl 32-letni moški. Nesreča se je zgodila med pritrjevanjem prikolice na vlečno vozilo, ki je bilo parkirano pod industrijskim šotorom, pri čemer je bil skrajni del kabine le nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem