Povezane novice

#video 23-letnik že drugič strašil z noži

Dnevnik 13.03.2024
Triindvajsetletni Ljubljančan je včeraj popoldne povzročil preplah na Bavarskem dvoru. Z nožema v rokah in vizirjem, poveznjenim čez obraz, je stal pred tamkajšnjo lekarno. Nazadnje se je vendarle predal policistom. Skoraj eno uro so se policisti… »

V CENTRU PRESTOLNICE: Policija onesposobila moškega z nožema (FOTO, VIDEO)

Regional 13.03.2024
Na Bavarskem dvoru v Ljubljani so policisti specialne enote po slabi uri uspešno onesposobili mlajšega moškega, ki je bil oborožen z dvema nožema. Po neuradnih informacijah so policisti pred tem, ko so ga obvladali, dvakrat poskusili uporabiti… »

Moški, ki je v središču Ljubljane grozil z nožema, je bil leta 2020 udeležen v podobnem dogodku

RTV Slovenija 13.03.2024
Policija je vklenila mlajšega moškega, ki je v središču Ljubljane pri Bavarskem dvoru okoli 15. ure začel groziti mimoidočim. Gre za 23-letnika, ki je bil leta 2020 v podobni situaciji in potrebuje zdravniško pomoč. Več podatkov bo znanih po… »

Tako je policija obvladala moškega, ki je z nožem grozil na Bavarskem dvoru

Zurnal24 13.03.2024
Moškega, ki je na Bavarskem dvoru v Ljubljani grozil, oborožen z nožema, so policisti obvladali. Tako ne predstavlja več grožnje. Po besedah očividcev naj bi mlajši moški, oborožen z nožema, na Bavarskem dvoru okoli 15. ure začel groziti… »

23-letnik je odvrgel noža, ko je prišel na kraj drame eden od sorodnikov

Necenzurirano 13.03.2024
Inšpektor iz sektorja uniformirane policije Željko Car je predstavil podrobnosti dramatičnega dogajanja na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Okoli 15. ure je 23-letni moški z območja Ljubljane z vizirjem na glavi in nožema v rokah postopal po Bavarskem… »

Grozil je 23-letnik, že leta 2020 je bil udeležen pri podobnem dogodku

Delo 13.03.2024
Pri intervenciji je bil lažje poškodovan eden izmed policistov, storilec, državljan Slovenije, je nepoškodovan. Moški, ki je začel okoli 15. ure na Bavarskem dvoru sredi Ljubljane groziti mimoidočim z dvema nožema, čemur je sledila intervencija… »

Bavarski dvor: Grozil je z dvema nožema, akcija specialne enote

Zurnal24 13.03.2024
Na Bavarskem dvoru mlajši moški grozil z nožema. Na kraju posredovali policisti, tudi specialna enota. Moškega, ki je na Bavarskem dvoru v Ljubljani grozil, oborožen z nožema, so policisti onesposobili. Tako ne predstavlja več grožnje. Po besedah… »

Foto: Trenutek, ko so na Bavarskem dvoru obvladali moškega, ki je vihtel dva noža

Necenzurirano 13.03.2024
Okoli 15.30 je nek moški na Bavarskem dvoru v Ljubljani postopal z nožema v rokah. Grozil naj bi mimoidočim. Policisti so takoj ukrepali in zavarovali območje, tako da je bilo gibanje v okolici omejeno. "Gibanje osebe je trenutno pod nadzorom," je… »

Novice dneva »

Neuradno: Celjske mesnine naprodaj, zanimajo se Hrvati

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Državni gozdar – partner ali parazit?

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Naj minister Maljevac pove, ali je kdaj bival v airbnbju

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem