Povezane novice

Črni četrtek: včeraj v prometnih nesrečah dva mrtva

Dnevnik 14.03.2024
Na slovenskih cestah sta včeraj umrli dve osebi. V trčenju avtomobila in tovornjaka na regionalni cesti med Rakičanom in Lipovci je včeraj popoldan umrl 32-letni voznik avta, izven Grajske vasi pa 84-letni povzročitelj nesreče. Murskosoboški… »

Policisti prosijo za pomoč: voznik avta zbil otroka na poganjalčku

Dnevnik 14.03.2024
Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo okrog 16.30 v Ljubljani na Cesti na Bokalce v semaforiziranem križišču z Brdnikovo ulico, policisti prosijo za informacije. V nesreči je voznik osebnega vozila trčil v otroka… »

Poziv očividcem včerajšnje prometne nesreče izven naselja Šentjanž pri Dravogradu

Savinjsko Šalaške 14.03.2024
Včeraj, okoli 14. ure, se je na glavni cesti Dravograd – Slovenj Gradec, izven naselja Šentjanž pri Dravogradu, v bližini gostinskega lokala Jagababa, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik električnega kolesa in voznik… »

Huda nesreča v Ljubljani: Voznik avta zbil otroka na poganjalčku

Zurnal24 14.03.2024
V trčenju na prehodu za pešce se je otrok huje telesno poškodoval. V sredo okoli 16.30 se je na Cesti na Bokalce v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča. Do nesreče je prišlo v semaforiziranem križišču z Brdnikovo ulico. V nesreči sta bila… »

HUDA PROMETNA NESREČA: Voznik trčil v otroka na poganjalčku

Gorenjski utrip 14.03.2024
Včeraj, okoli 16.30 se je na Cesti na Bokalce v Ljubljani, v semaforiziranem križišču z Brdnikovo ulico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in otrok na »poganjalčku«. V trčenju na prehodu za pešce se je… »

KRONIKA PO SLOVENIJI: V hudi prometni nesreči poškodovan otrok, ki je s poganjalčkom prečkal prehod

Goriški portal 14.03.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Včeraj, okoli 16.30 se je na Cesti na Bokalce v Ljubljani, v semaforiziranem križišču z Brdnikovo ulico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem