Povezane novice

BODITE POZORNI, LAHKO VAS DOLETI VISOKA GLOBA: Pristojni prebivalce pozivajo k upoštevanju navodil med evakuacijo v Novi…

Regional 14.03.2024
V Novi Gorici bodo tri neeksplodirane letalske bombe na območju novogoriške železniške postaje onesposobili v nedeljo. Prebivalce so v občini na današnji novinarski konferenci znova pozvali, da dosledno upoštevajo navodila pristojnih služb. Na… »

Zaradi dezaktivacije treh bomb bodo v nedeljo v Novi Gorici evakuirali več kot 2300 ljudi

RTV Slovenija 14.03.2024
V Novi Gorici, na območju železniške postaje, bodo v nedeljo onesposobili tri neeksplodirane letalske bombe. Evakuirali bodo prebivalce v obmejnem pasu. Domačine so pozvali, da dosledno upoštevajo navodila pristojnih služb. Na slovenski strani bosta… »

100-kilogramsko bombo v Novi Gorici bo treba razstreliti na mestu najdbe

Zurnal24 14.03.2024
V Novi Gorici bo v nedeljo potekalo onesposabljanje treh neeksplodiranih letalskih bomb. Za prebivalce bosta na slovenski strani vzpostavljeni rdeča in rumena cona, ki segata do 600 metrov od najdenih bomb. Simon Vendramin, vodja evakuacije, je pojasnil… »

Več tisoč Goričanov bo v nedeljo čakalo na zvok sirene

Delo 14.03.2024
Na območju železniške postaje bodo odstranjevali tri neeksplodirane letalske bombe. Evakuirati bo treba več tisoč ljudi na naši in italijanski strani. Po tistem, ko so na območju železniške postaje v Novi Gorici v kratkem času odkrili tri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem