Povezane novice

Ministrica: Vlada se strinja, da bi mediacijo na pogajanjih s Fidesom vodila odvetniška zbornica

RTV Slovenija 14.03.2024
Vlada je sprejela izhodišča za pogajanja o tem, kako naj bi potekala mediacija z zdravniškim sindikatom Fides. Kot je dejala ministrica za zdravje, pristajajo na to, da bi bila mediator Odvetniška zbornica Slovenije, a imajo pri tem nekaj svojih… »

Vlada privolila v mediacijo z zdravniki

Delo 14.03.2024
Sprejeta izhodišča za pripravo sporazuma o poteku mediacije. Zadovoljstvo v Fidesu. Danes so se na seji vlade strinjali, da poskusijo stališča z zdravniki zbližati s pomočjo mediacijskega postopka, ki bi tekel v okviru Mediacijskega centra pri… »

VE SE, KDO BO MEDIATOR MED FIDESOM IN VLADO: Sprejeta so izhodišča za pripravo zakona o kakovosti v zdravstvu

Regional 14.03.2024
Vlada je na današnji seji sprejela izhodišča, ki bodo podlaga za pogajanja z zdravniškim sindikatom Fides za dosego sporazuma o poteku mediacije, je pojasnila ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel. Izrazila je upanje, da se bo mediacija… »

Vlada sprejela izhodišča za pripravo zakona o kakovosti v zdravstvu

Dnevnik 14.03.2024
Vlada je na današnji seji sprejela izhodišča za pripravo zakona o kakovosti v zdravstvu. Zakon bo predvidoma uvedel kazalnike kakovosti, ki bodo primerljivi med zdravstvenimi izvajalci in mednarodno. Predvidena je tudi ustanovitev javne agencije za… »

Vendarle začetek konca? Mediator med vlado in Fidesom bo Odvetniška zbornica Slovenije

Dnevnik 14.03.2024
Vlada vztraja, da finančnih učinkov ne sme biti pred 1. januarjem 2025. »Prav tako pa si želimo, da v času trajanja mediacije zdravniki svoje delo opravljajo v polnem obsegu,« je Prevolnik Rupel poudarila na novinarski konferenci po seji vlade. A so… »

Zato je ministrica najela zunanje svetovalce

Zurnal24 14.03.2024
Ministrica za zdravje je spregovorila o pogajanjih s Fidesom, novem zakonu, gorenjski bolnišnici in najemu medijske agencije. Vladna pogajalska skupina in sindikat Fides se strinjata, da dogovor o končanju stavke poskušajo doseči z mediacijo. Vlada je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem