Povezane novice

Foto: Policija o nekaterih okoliščinah grozljivke v Prekmurju

Necenzurirano 15.03.2024
Iz Pomurja prihaja še druga tragična vest v dveh dneh. V novem silovitem trčenju je umrla ena oseba. Na policiji pojasnjujejo nekatere okoliščine današnjega smrtnega primera. Na pomurskih cestah je eno življenje ugasnilo že včeraj. Kot smo… »

GROZLJIVO: V gorečem avtomobilu umrl voznik

Regional 15.03.2024
Na cesti Črenšovci-Hotiza se je nekaj pred 13. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta voznik osebnega in tovornega vozila čelno trčila, ker je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Voznik avtomobila je zaradi poškodb… »

Voznik umrl v gorečem avtu

Zurnal24 15.03.2024
Žal vozniku pomagati niso mogli. Na cesti Črenšovci-Hotiza se je nekaj pred 13. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega in tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila je zaradi poškodb umrl v gorečem vozilu, so… »

V gorečem avtomobilu umrl voznik

Delo 15.03.2024
Na cesti Črenšovci–Hotiza se je zgodila huda prometna nesreča. Nekaj pred 13. uro se je na cesti Črenšovci–Hotiza zgodila prometna nesreča med voznikom osebnega avtomobila in tovornim vozilom, so sporočili s PU Murska Sobota. »Zaradi gorečega… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 15.03.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 215 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev… »

Za posledicami prometne nesreče umrl 84-letni povzročitelj, 42-letna voznica utrpela lažje poškodbe

Necenzurirano 15.03.2024
Včeraj popoldne se je na regionalni cesti izven naselja Grajska vas pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje. Včeraj okoli 15.40 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila… »

V nesreči umrl 84-letni voznik avtomobila

Delo 15.03.2024
Včeraj se je ob 15.40 zgodila prometna nesreča na regionalni cesti zunaj naselja Grajska vas. 84-letni voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Šempetra proti Vranskemu. Med vožnjo je z nezmanjšano hitrostjo trčil v osebno vozilo, ki ga je pred… »

84-letni voznik umrl za posledicami nesreče

RTV Slovenija 15.03.2024
84-letni voznik osebnega vozila je blizu naselja Grajska vas pri Braslovčah v četrtek popoldne trčil v vozilo pred sabo. V večernih urah je v bolnišnici umrl za posledicami nesreče. Po navedbah PU-ja Celje je 84-letni voznik med vožnjo iz smeri… »

Foto in video: V Prekmurju 32-letnik čelno v tovornjak in smrt

Necenzurirano 15.03.2024
Pri Murski Soboti se je danes popoldne pripetila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega vozila. Poročali smo že o tragični prometni nesreči, ki se je včeraj malo pred 15. uro pripetila na regionalni cesti med… »

Včeraj črn dan na naših cestah: Prometne nesreče vzele dve življenji

Zurnal24 15.03.2024
V četrtek ob 14.49 se je na regionalni cesti izven naselja Rakičan zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 32-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je 32-letni… »

ČRN DAN NA NAŠIH CESTAH: V dveh prometnih nesrečah dve osebi umrli

Regional 15.03.2024
V četrtek ob 14.49 se je na regionalni cesti izven naselja Rakičan zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 32-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Fotografija je simbolična. Nesreča se je… »

Novice dneva »

Tudi Dallasove zvezde po poti košarkarskih kolegov

Delo pred 8 uramiše 7 povezanih

Pogi potrdil, da ima nekaj težav z zdravjem

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem