Povezane novice

Po mami obsodili tudi očeta najstniškega morilca

Dnevnik 15.03.2024
Očeta najstnika, ki je novembra 2021 moril na ameriški srednji šoli, so spoznali za krivega nenaklepnega uboja. Sinu je kupil orožje, ki ga ni ustrezno zavaroval, ni se tudi menil za sinovo slabo duševno stanje. Mamo so obsodili že februarja. Očeta… »

Sin je streljal, obsojen pa tudi oče, ki ga sploh ni bilo zraven

Zurnal24 15.03.2024
Oče 15-letnika, ki je ubijal v šoli, obsojen zaradi uboja. Oče učenca šole v Michiganu, ki je ubil štiri sošolce, je bil na sodišču spoznan za krivega. Porota je zasedala nekaj več kot en dan, poroča BBC. 47-letni James Crumbley je sinu kupil… »

Zaradi množičnega streljanja obsodili tudi očeta najstnika iz Michigana

Delo 15.03.2024
Staršema grozi do 15 let zapora, njun sin pa že prestaja dosmrtno kazen brez možnosti pomilostitve. Porota v Michiganu je za krivega nenaklepnega uboja spoznala tudi očeta Ethana Crumbleyja, ki je pred dvema letoma izvedel strelski pohod po šoli ter… »

#video Oče strelca iz šole v Michiganu spoznan za krivega uboja

Dnevnik 15.03.2024
Porota v Michiganu je Jamesa Crumbleyja v četrtek spoznala za krivega nenamernega uboja zaradi streljanja v šoli, ki ga je pred dvema letoma izvedel njegov sin in v katerem so umrli štirje dijaki. Mati najstnika Jennifer Crumbley je bila že prejšnji… »

Poleg matere tudi oče mladoletnega strelca obsojen nenaklepnega uboja

RTV Slovenija 15.03.2024
Porota v Michiganu je očeta najstnika, ki je na srednji šoli v bližini Michigana ubil štiri sošolce, obsodila nenaklepnega uboja. Primer zakoncev Crumbley je prvi, v katerem so bili starši obsojeni zaradi streljanja, ki ga je storil njihov otrok… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem