Povezane novice

Španci po medlem začetku Slovencem hitro odvzeli voljo

RTV Slovenija 15.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu morala priznati premoč gostiteljem Špancem, ki so slavili z 32:22. Odločitev o dveh potnikih za OI, med katerimi je tudi Slovenija, bo znana v nedeljo… »

Po bledi predstavi Zormanove čete bo v Granollersu odločala nedelja

Delo 15.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu gladko izgubila z domačini Španci. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 2. kolu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Granollersu izgubila z… »

Zarabec prepričan: Lažje bomo igrali s Španci, kot smo z Brazilci

RTV Slovenija 15.03.2024
Po dramatičnem in srečnem preobratu ter zmagovitem golu v zadnjih sekundah tekme proti Brazilcem čaka Slovence nocoj obračun s Španci. Zmagovalec tekme ob 21.00 v Granollersu se bo že razveselil uvrstitve na poletne olimpijske igre v Parizu. Če je… »

Slovenci plačali visok davek, poškodbi še dveh ključnih igralcev

Zurnal24 15.03.2024
Slovenski rokometaši bodo lovili olimpijske sanje brez Dolenca in mogoče tudi Cehteta, potem ko sta oba staknila poškodbi na tekmi z Brazilijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v petek na drugi dan olimpijskega kvalifikacijskega turnirja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem