Povezane novice

Jan Oblak gre v Dortmund

Dnevnik 15.03.2024
Žreb četrtfinalnih parov nogometne lige prvakov je odločil, da se bo slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak z Atleticom Madrid pomeril z Borussio Dortmund. Najspektakularnejši bo derbi med Realom Madrid in Manchestrom Cityjem. Trije klubi iz… »

V četrtfinalu obračun zadnjih dveh evropskih prvakov: Real Madrid izziva Man City

RTV Slovenija 15.03.2024
Roka Johna Obija Mikla je na žrebu četrtfinala Lige prvakov prinesla derbi Real Madrid – Manchester City, kar je obračun zadnjih dveh evropskih prvakov. Kapetan Slovenije Jan Oblak bo z Atleticom igral proti Borussii iz Dortmunda. Žreb zaključnih… »

ŽREB V četrtfinalu Lige prvakov spektakel Manchester City proti Realu; v Evropski ligi odprta pot do finala Liverpool –…

Dnevnik 15.03.2024
V švicarskem Nyonu, na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa), so izžrebali četrtfinalne in posledično tudi polfinalne pare letošnje nogometne Lige prvakov, ki bodo določili pot do zmagovalca tega prestižnega tekmovanja v finalu 1. junija na… »

Oblak za polfinale z Borussio, vrhunec bo derbi Real Madrid – ManCity

Delo 15.03.2024
Na sedežu evropske nogometne zveze so izžrebali pare četrtfinala lige prvakov. V središču pozornosti bo dvoboj belega baleta in aktualnih prvakov. Na sedežu Uefe so s pomočjo nekdanjega zvezdnika Chelseaja John-Obi Mikela izžrebali četrtfinalne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem