Povezane novice

V Stožice prihaja Cristiano Ronaldo

Dnevnik 15.03.2024
V Stožicah bo 26. marca na prijateljski nogometni tekmi med Slovenijo in Portugalsko nastopil tudi Cristiano Ronaldo. Portugalski trener Roberto Martinez je objavil seznam igralcev za tekmi s Slovenijo in Švedsko, na pa njem je tudi prvi zvezdnik… »

Selektor Portugalske potrdil: Tudi Cristiano Ronaldo prihaja v Stožice

RTV Slovenija 15.03.2024
Na bliskovito razprodano pripravljalno tekmo Slovenije s Portugalsko v torek, 26. marca, v Ljubljani prihaja z izbrano gostujočo vrsto tudi Cristiano Ronaldo. Od najboljših Portugalcev manjka zgolj trenutno poškodovani Diogo Jota (Liverpool). Selektor… »

Končno jasno, ali v Stožice prihaja tudi Cristiano Ronaldo!

Zurnal24 15.03.2024
Cristiano Ronaldo je na seznamu igralcev, ki prihajajo v Stožice. Slovenska nogometna reprezentanca se bo v pripravah na letošnje evropsko prvenstvo v Nemčiji med drugimi merila s Portugalsko. Ta bo v rekordno hitro razprodanih Stožicah gostovala 26… »

Portugalci potrdili – Cristiano Ronaldo prihaja v Stožice

Delo 15.03.2024
Portugalski selektor Roberto Martinez je objavil spisek reprezentantov, na katere bo računal na tekmi s Slovenijo. Na njem je tudi Cristiano Ronaldo. Nogometni navijači v Sloveniji so dočakali novico, ko so jo nestrpno pričakovali. Portugalski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem