Povezane novice

Kordiš: Če odide levo krilo, Levica ostane skoraj brez aktivnega članstva

RTV Slovenija 15.03.2024
Iz Levice je kolektivno izstopilo več članov, ki so podpisali pismo o odstopu. "Njihov odstop je bil pričakovan in napovedan, sama pričakujem še kakšne odstope v prihodnosti," se je odzvala koordinatorica stranke Asta Vrečko. Po besedah… »

Dogajanje v Levici: "Pričakujem še kakšne izstope"

Zurnal24 15.03.2024
Iz Levice je kolektivno izstopilo več članov. "Njihov izstop je bil pričakovan in napovedan, sama pričakujem še kakšne izstope v prihodnosti," se je odzvala koordinatorica stranke Asta Vrečko. Po besedah Aste Vrečko vsi podpisniki pisma o izstopu… »

NOVI PRETRESI V LEVICI: Iz stranke danes kolektivno izstopilo več članov

Regional 15.03.2024
Iz Levice je danes kolektivno izstopilo več članov. "Njihov izstop je bil pričakovan in napovedan, sama pričakujem še kakšne izstope v prihodnosti," se je odzvala koordinatorica stranke Asta Vrečko. Po njenih besedah vsi podpisniki pisma o izstopu… »

Del »levega krila« Levice zapušča ladjo: V »malomeščanski liberalni stranki« ne vidijo prihodnosti

Necenzurirano 15.03.2024
Nezadovoljna leva struja Levice ne skriva svojega nezadovoljstva. Levico zdaj kot kaže zapušča 23 članov stranke, ki so prepričani, da se je Levica uklonila interesom kapitala. Prvi resni pretresi v Levici, ki jim je bila priča javnost, so se odvili… »

Levico zapušča več kot 20 članov stranke

Zurnal24 15.03.2024
Ker naj bi stranka Levica pozabila na svoje korenine, jo zapušča več kot dvajset članov. Člani so se odločili za izstop, ker naj v "tej malomeščanski liberalni stranki" ne bi več videli prihodnosti, so po poročanju N1 zapisali v dokumentu o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem