Povezane novice

#video Veliki kristalni globus v rokah Nike Prevc: Žal mi je bilo vsakega izgubljenega metra, me je pa povozila sreča ob…

Dnevnik 16.03.2024
Slovenska skakalna šampionka je osvojila veliki kristalni globus. Tekmo v Vikersundu je sicer končala na 11. mestu, a z osebnim rekordom pri 190 metrih in pol. Domačinka Silje Opseth je z 230,5 metra v finalni seriji dosegla nov svetovni rekord, Ema… »

Sprememba, Nika Prevc mora le doskočiti za skupno zmago

Zurnal24 16.03.2024
Razmere v Vikersundu so sezono skrajšale še za eno tekmo, Nika Prevc pa je tako že pred skupno zmago. Organizatorji v Vikersundu so po sobotni odpovedi ženske tekme v nedeljo načrtovali kar dve ženski preizkušnji, a se to ne bo zgodilo. Ob objavi… »

V nedeljo le ena tekma v Vikersundu za ženske, Nika Prevc pred skupno zmago

RTV Slovenija 16.03.2024
Sobotna tekma skakalk na letalnici v Vikersundu je bila zaradi vetra in sneženja zvečer dokončno odpovedana. V nedeljo bo zgolj ena tekma, kar pomeni, da samo diskvalifikacija lahko prepreči, da Nika Prevc ne bi osvojila velikega kristalnega globusa… »

V Vikersundu v nedeljo dve tekmi

RTV Slovenija 16.03.2024
Neugodne vremenske razmere so odnesle sobotno tekmo smučarskih skakalcev v Vikersundu. V nedeljo ob 11.05 bo najprej tekma le z eno serijo, ob 15.30 pa še druga posamična tekma po novem formatu s tremi serijami. Začetek sobotnih poletov je bil… »

Peter Prevc najboljši v kvalifikacijah, zdaj je ostal brez tekme

Zurnal24 16.03.2024
V Vikersundu tudi letalci ostali brez tekme. Potem ko so prireditelji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v norveškem Vikersundu že dopoldne morali odpovedati žensko preizkušnjo, je enaka usoda popoldne doletela še moško. Tekmo… »

Najprej odpovedali polete deklet, nato pa še tekmo fantov

Delo 16.03.2024
Na Norveškem je veter krojil tekmovalni spored po svoje in po dvakratni prestavitvi, obakrat za pol ure, je vodstvo tekmovanja sobotno dogajanje odpovedalo. Številni privrženci naših smučarskih skakalcev so se veselili današnjega popoldneva in nove… »

V Vikersundu tudi letalci ostali brez tekme

Dnevnik 16.03.2024
Potem ko so prireditelji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v norveškem Vikersundu že dopoldne morali odpovedati žensko preizkušnjo, je zdaj enaka usoda doletela še moško. Tekmo so zaradi premočnega vetra odpovedali. Skakalci… »

Neja Dvornik z najhitrejšim časom finala z 21. na četrto mesto!

RTV Slovenija 16.03.2024
Neja Dvornik je izkoristila dobre razmere na začetku finala in z odlično vožnjo v slalomu v Saalbachu z 21. mesta napredovala na končno 4. mesto, kar je njen najboljši izid v karieri. Za stopničke so zmanjkale štiri stotinke. Zmagala je Mikaela… »

Velik podvig Dvornikove, stopničke zgrešila za štiri stotinke

Zurnal24 16.03.2024
Slovenska smučarka Neja Dvornik se je na finalnem slalomu sezone v Saalbachu z 21. mesta po prvi vožnji povzpela na četrto in dosegla svoj najboljši izid v karieri. Zmagala je Američanka Mikaela Shiffrin. Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka… »

Ob 97. zmagi Mikaele Shiffrin je zablestela Neja Dvornik

Delo 16.03.2024
Na zadnjem slalom za svetovni pokal alpskih smučark je v Saalbachu najboljša Slovenka z 21. mesta napredovala na 4. mesto z najboljšim izidom druge proge. Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnjega ženskega slaloma sezone 2023/24 svetovnega… »

Shiffrin 97. zmaga, Dvornik s četrtim mestom do izida kariere

Dnevnik 16.03.2024
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnjega ženskega slaloma sezone 2023/24 svetovnega pokala v alpskem smučanju. Shiffrin je v Saalbachu osvojila karierno 97. zmago. Najboljša vožnja finala je uspela Slovenki Neji Dvornik, ki je osvojila… »

Odermatt v Saalbachu končal zmagoviti niz, Kranjec 16.

Dnevnik 16.03.2024
Švicar Loic Meillard je zmagovalec zadnjega moškega veleslaloma sezone 2023/24 svetovnega pokala v alpskem smučanju. Vodilni po prvi vožnji Marco Odermatt je v finalu odstopil po napaki. Žan Kranjec je na 16. mestu (+2,04) na zadnjem veleslalomu… »

Odermatt klonil pod pritiskom, Kranjec daleč od najboljših

Zurnal24 16.03.2024
Švicarju Marcu Odermattu ni uspelo ponoviti dosežka Šveda Ingermarja Stenmarka, ki je v sezoni 1978/1979 dobil vseh deset veleslalomov. Odermatt, vodilni po prvi vožnji in zmagovalec devetih letošnjih tekem v tej disciplini, je v finalu odstopil… »

Žan Kranjec brez stopničk v veleslalomskem seštevku, zmagal Meillard

RTV Slovenija 16.03.2024
Loic Meillard je po odstopu Marca Odermatta zmagal na veleslalomu v Saalbachu. Žan Kranjec si ni priboril medalje v skupnem seštevku. Že v prvi vožnji je precej zaostal in bil deseti, v drugi pa je še nazadoval ter ostal zunaj najboljših 15 in brez… »

Marca Odermatta ugnal rojak Loic Meillard, Žan Kranjec brez točk

Delo 16.03.2024
Švicar je zmagovalec zadnjega veleslaloma sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju. Najboljši slovenski smučar je bil na 16. mestu (+2,04) in skupno peti. Švicar Loic Meillard je zmagovalec zadnjega moškega veleslaloma sezone 2023/24 svetovnega… »

Dekleta v Vikersundu brez poletov, Nika Prevc za veliko zmago jutri

Delo 16.03.2024
Današnja tekma svetovnega pokala smučarskih skakalk na letalnici v norveškem Vikersundu je bila zaradi slabega vremena odpovedana. Tekma moških ob 16. uri. Današnja tekma svetovnega pokala smučarskih skakalk na letalnici v norveškem Vikersundu je… »

Nika Prevc bo morala še počakati

Zurnal24 16.03.2024
Organizatorji so zaradi premočnega vetra in dežja odpovedali današnjo tekmo smučarskih poletov za dekleta v Vikersundu. Močan veter je onemogočil izvedbo današnje ženske posamične tekme za svetovni pokal na letalnici v Vikersundu, kjer bi si… »

NIKA PREVC KORAK OD OSVOJITVE VELIKEGA KRISTALNEGA GLOBUSA: A današnji poleti so odpovedani

Regional 16.03.2024
Današnja tekma svetovnega pokala smučarskih skakalk na letalnici v norveškem Vikersundu je zaradi slabega vremena odpovedana, so sporočili organizatorji. Poleg dežja in snega je bil tudi veter premočan za varno izvedbe tekme. Sprva je bil začetek… »

Nika Prevc na pragu velikega trenutka, ki ga čaka vsa Slovenija

Zurnal24 16.03.2024
Današnja tekma na letalnici v Vikersundu bi že lahko odločila letošnjo sezono svetovnega pokala pri dekletih. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je tik pred osvojitvijo velikega kristalnega globusa za seštevek svetovnega pokala. Trenutno ima… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem