Povezane novice

DEČEK, KI JE UMRL V RAZGRETEM VOZILU, JE IMEL V KRVI METADON: Zaprt in več ur privezan v otroškem stolčku

Regional 18.03.2024
Na predobravnavnem naroku na celjskem okrožnem sodišču partner matere dečka, ki je umrl junija lani v razgretem vozilu pri Preboldu, danes ni priznal krivde. Narok za otrokovo mater pa so danes preklicali, saj je obtožena preklicala pooblastilo svoji… »

V truplu malčka našli sledi metadona in sintetične droge alfa-PiHP

Dnevnik 18.03.2024
Tilen Novak, ki mu obtožnica očita, da je v sostorilstvu z izvenzakonsko partnerko Teo K. zagrešil štiri kazniva dejanja, se je danes na celjskem sodišču izrekel za nedolžnega. Obtožnica obema med drugim očita zanemarjanje še ne dvoletnega… »

Partner matere umrlega otroka krivde ni priznal, za mater narok preklican

Delo 18.03.2024
Umrli deček je živel v razmerah, ki niso bile primerne zanj, saj so bile v hiši prepovedane droge, do katerih je imel dostop. Na predobravnavnem naroku na celjskem okrožnem sodišču partner matere dveletnega dečka, ki je umrl junija lani v razgretem… »

Partner matere otroka, umrlega v pregretem avtomobilu, krivde ni priznal

RTV Slovenija 18.03.2024
Na predobravnavnem naroku na celjskem okrožnem sodišču partner matere dečka, ki je umrl junija lani v razgretem vozilu pri Preboldu, ni priznal krivde. Narok za otrokovo mater pa so prestavili, saj je preklicala pooblastilo svoji zagovornici… »

Prebold: Otrok umrl privezan v otroškem stolčku razgretega avta

Zurnal24 18.03.2024
Na predobravnavnem naroku na celjskem okrožnem sodišču partner matere dečka, ki je umrl junija lani v razgretem vozilu pri Preboldu, ni priznal krivde. Narok za otrokovo mater so preklicali, saj je obtožena preklicala pooblastilo svoji zagovornici… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem