Povezane novice

Umrl je fant Arine Sabalenke, prve letošnje zmagovalke za veliki slam

Delo 19.03.2024
Drugo najboljšo teniško igralko na lestvici WTA je smrt srčnega izbranca, nekdanjega hokejista Konstantina Koljcova, ujela v ZDA v Miamiju. Zmagovalko prvega letošnjega velikega slama v Avstraliji in drugouvrščeno na teniški lestvici ATP Arina… »

Umrl nekdanji hokejist Kolcov, partner Arine Sabalenke

RTV Slovenija 19.03.2024
V 42. letu starosti je umrl nekdanji odlični beloruski hokejist Konstantin Kolcov, partner tretje teniške igralke sveta Arine Sabalanke. Belorus je umrl v Miamiju, kjer poteka turnir serije masters. Sprva so mediji poročali, da je bil za Kolcova usoden… »

Ena najboljših na svetu žaluje: čez noč je umrl njen fant

Zurnal24 19.03.2024
Druga teniška igralka sveta Arina Sabalenka se spopada z veliko izgubo. Pri vsega 42 letih je nepričakovano umrl njen fant, nekdanji izvrstni beloruski hokejist Konstantin Kolcov. 25-letna Arina Sabalenka, zmagovalka zadnjega teniškega grand slama, se… »

Žalostna vest: umrl je 42-letni partner izjemne tenisačice

Necenzurirano 19.03.2024
Nekdanji beloruski hokejist Konstantin Kolcov je umrl, so sporočili iz hokejskega kluba Salavat Julajev, kjer je 42-letni Kolcov opravljal delo pomočnika glavnega trenerja. Kolcov je od leta 2021 partner Arine Sabalenke, trenutno druge tenisačice na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem