Povezane novice

Aleša Rezarja skrbi migracija informacij

Delo 19.03.2024
Direktorja Sove ​in NPU sta zanikala vplivanje politike. Joško Kadivnik je navedel, da Robert Golob za datum aretacije ruskih vohunov ni vedel. Direktor Sove Joško Kadivnik in direktor NPU Darko Muženič sta v pričanju pred preiskovalno preiskovalno… »

Preiskovalna komisija DZ za zdaj ni našla dokazov, da bi premier vplival na potek aretacije domnevnih ruskih vohunov

Dnevnik 19.03.2024
Preiskovalna komisija DZ, ki preiskuje sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih državnih organov, ni našla ne dokazov ne indicev, da bi premier Robert Golob oz. kdorkoli iz političnega kroga vplival na potek aretacije… »

Za zdaj ni dokazov, da bi premier Golob vplival na potek aretacije domnevnih ruskih vohunov

Mladina 19.03.2024
Preiskovalna komisija Državnega zbora (DZ) glede političnega vmešavanja v delo policije. Preiskovalna komisija DZ, ki preiskuje sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih državnih organov, ni našla ne dokazov ne indicev, da… »

Preiskovalna komisija: Premier Golob ni skušal vplivati na aretacijo domnevnih ruskih vohunov

RTV Slovenija 19.03.2024
Predsednik komisije DZ-ja, ki preiskuje politične pritiske na delo policije Aleš Rezar, je po zaprtem delu pričanja direktorja Sove dejal, da komisija ni našla ne dokazov ne indicev, da bi kdo iz politike vplival na aretacijo domnevnih ruskih vohunov… »

Pred preiskovalno komisijo DZ zaslišanje direktorjev Sove in NPU

Delo 19.03.2024
Soočenje Kadivnika in Muženiča glede domnevnega vplivanja premiera na datum aretacije domnevnih ruskih vohunov. Pred preiskovalno komisijo DZ, ki preiskuje sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih pristojnih državnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem