Povezane novice

Preizkus letalnice uspel: najdaljši Prišlič pristal pri 221 metrih

RTV Slovenija 20.03.2024
Planica je uspešno prestala preizkus letalnice, na napravi bratov Gorišek je brez težav skočilo 31 skakalcev iz Slovenije in Avstrije. Najdaljši je bil Ernest Prišlič, ki je skočil 221 metrov. Gledalci so skupaj videli šest poletov čez 200… »

Peter Prevc dobil tudi svoj dokumentarni portret

RTV Slovenija 20.03.2024
Po koncu bojev na letalnici v Planici si boste lahko v nedeljo na TV Slovenija 2 ogledali dokumentarni portret Petra Prevca. Predvidoma bo na sporedu ob 12.20. V dokumentarnem portretu z naslovom Prevc režiserke Tine Novak in scenaristke Polone… »

#video Planiška Velikanka iz prve roke: naš Urban Sušnik pravi, da nas čaka lep konec tedna

Dnevnik 20.03.2024
Dnevnikov novinar in smučarski skakalec Urban Sušnik je pred začetkom tekmovanja preizkusil stanje planiške Velikanke. Kaj napoveduje za konec tedna v Planici? Na vrhu planiške Velikanke je bil danes med poizkusnimi skakalci zopet tudi Dnevnikov… »

Z enourno zamudo le začeli preizkus letalnice v Planici, najdaljši Prišlič

Delo 20.03.2024
Velikanko bratov Gorišek je v prelepem sončnem vremenu prvi znova preizkusil Rok Tarman. Gledalci videli šest poletov prek 200 metrov. V Planici so v prelepem sončnem vremenu uspešno spravili pod streho preizkus letalnice bratov Gorišek, ki bo od… »

Planica: Prišlič pristal pri 221 metrih

Dnevnik 20.03.2024
Na današnjem uradnem preizkusu planiške latalnice je že prvi skakalec Rok Tarman, član domačega skakalnega kluba Rateče Planica poletel prek 210 metrov. Najdaljša daljava pa je uspela Ernestu Prišliču, ki je pristal pri 221 metrih. Današnji test… »

V Planici letos velika novost, vse v znamenju slovesa Petra Prevca

Zurnal24 20.03.2024
Konec tedna se bo v Planici končala 45. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih, katere skupni zmagovalec je že znan. Veliki kristalni globus je osvojil Avstrijec Stefan Kraft. Organizatorji finala pričakujejo polno dolino pod Poncami, še zlasti… »

V Planici bodo čakali tudi svetovni rekord

Gorenjski glas 20.03.2024
Od danes, ko organizatorji načrtujejo preizkus letalnice, pa do nedeljske posamične tekme za moške bo v Planici potekal finale v smučarskih poletih za skakalce, v četrtek pozno popoldne pa bo prvič tudi finalna tekma skakalk. Ob ugodnem vremenu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem