Povezane novice

FAJONOVA SE POSLAVLJA S TEŽKIM SRCEM: "Prišel je čas, da izvolimo novo vodstvo"

Regional 20.03.2024
Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD, je sporočila v pismu članstvu in na družbenih omrežjih. Navedla je, da se na odstop s položaja predsednice stranke pripravlja s težkim srcem, a se… »

Kdo bo nasledil Tanjo Fajon?

Mladina 20.03.2024
Za mesto predsednika SD se bodo potegovali Jani Prednik, Tadej Beočanin in Milan Brglez. Kandidacijska komisija SD je po pregledu soglasij pripravila predlog kandidatne liste za volilni kongres. Za mesto predsednika se bodo potegovali Jani Prednik, Tadej… »

Znani so vsi kandidati: SD pred razmislekom o prihodnosti

Delo 20.03.2024
Kandidacijska komisija SD je pregledala prispela soglasja evidentiranih za najvišje funkcije v stranki, a karte se lahko premešajo tudi še na samem kongresu. Po pregledu oddanih soglasij je kandidacijska komisija SD tudi uradno ugotovila, da se bodo za… »

Tanja Fajon se umika s čela SD-ja, v boj za njen stolček Beočanin, Brglez in Prednik

RTV Slovenija 20.03.2024
Predsednica SD-ja Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD-ja. Soglasja h kandidaturi namreč ni podala. Za vodenje stranke se bodo potegovali vsaj trije kandidati: Jani Prednik, Tadej Beočanin in Milan Brglez… »

Tanja Fajon se poslavlja, to je razlog

Zurnal24 20.03.2024
Zanimanje za vodilne položaje precejšnje. Opolnoči je potekel rok za oddajo soglasij h kandidaturi za vodilna mesta v stranki SD o katerih bodo odločali na aprilskem kongresu. Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov… »

Tanja Fajon ne bo več predsednica SD

Mladina 20.03.2024
Navedla je, da se zaveda, "odgovornosti, ki je s težo bremena afere 'sodna palača' stranko močno prizadela" Predsednica SD Tanja Fajon se na aprilskem kongresu ne bo potegovala za nov mandat na čelu SD, je sporočila v pismu članstvu in na družbenih… »

Predkongresno taktiziranje Socialnih demokratov

Delo 20.03.2024
Kdo bo nasledil Tanjo Fajon – Jani Prednik, Tadej Beočanin, Milan Brglez? Menjave tudi v vladi? Šele popoldne naj bi posebna kandidacijska komisija sporočila, kdo od evidentiranih kandidatov je na koncu dejansko podal soglasje za najvišje funkcije v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem