Povezane novice

NZS zavrnil pritožbo vijoličastih; NK Maribor: "Bizaren zapis o epilogu"

RTV Slovenija 20.03.2024
Pritožba Maribora ni uspela in po odločitvi komisije za pritožbe je dokončno začela veljati kazen, ki jo je Maribor prejel zaradi incidenta na tekmi v Murski Soboti. Tekma je registrirana s 3:0 za Muro, NK Maribor je dolžan 25 tisoč evrov. Komisija… »

Odziv NK Maribor na pravnomočnost kazni po incidentu na tekmi z Muro: To je bežanje od odgovornosti

Dnevnik 20.03.2024
Petčlanska komisija za pritožbe Nogometne zveze Slovenije je sklenila, da se pritožba NK Maribor Branik kot nedovoljena zavrže. Prvostopenjska kazen za Mariborčane zaradi odvrženega topovskega udara med tekmo z Muro, ki je poškodoval sedem ljudi… »

Znana dokončna usoda tekme med Muro in Mariborom, takšna bo kazen

Zurnal24 20.03.2024
NZS je zavrnila pritožbo Maribora. Komisija za pritožbe Nogometne zveze Slovenije (NZS) je zavrnila pritožbo nogometnega kluba Maribor zoper kazen disciplinskega sodnika po incidentu v Murski Soboti, je v izjavi za javnost sporočila NZS. Ta je dodala… »

Maribor z neustrezno pritožbo potegnil krajšo

Delo 20.03.2024
Petčlanski senat komisije za pritožbe je sklenil, da se pritožba NK Maribor Branik, kot nedovoljena zavrže. Zdaj je znan končen epilog tekme 21. kola 1. SNL med Muro in Mariborom, ki je bila zaradi »topovskega udara« najprej prekinjena, potem pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem