Povezane novice

NA PROTESTU SDS POZIVI K ODHODU GOLOBOVE VLADE: Janša shod označil za 'prvo glasno budnico' (FOTO, VIDEO)

Regional 21.03.2024
S slovensko himno in uvodnimi nagovori se je Kongresnem trgu v središču prestolnice začel shod proti politiki vlade Roberta Goloba, ki ga organizira največja opozicijska stranka SDS. Zbrani poudarjajo, da imajo dovolj premierja Roberta Goloba in… »

#foto Protestni shod SDS: Pomlad je prišla s transparenti in piščalkami

Dnevnik 21.03.2024
Največja opozicijska stranka SDS je danes popoldne na Kongresnem trgu v Ljubljani pripravila protestni shod proti vladi Roberta Goloba. Nekaj tisoč večinoma starejših protestnikov je s transparenti in vzkliki izrazilo nezadovoljstvo nad vladajočo… »

Janša: Večino problemov, ki jih ima ta vlada, si je skuhala sama

RTV Slovenija 21.03.2024
Tako drastičnega padca podpore vladi še ni bilo, zato je kljub udobni večini v državnem zboru na tnalu vprašanje njene legitimnosti, je v Odmevih dejal predsednik SDS-a Janez Janša. Na Kongresnem trgu v Ljubljani je potekal shod v organizaciji… »

Robert Golob: Vesel bi bil, če bi naša vlada imela podporo kot Nato

Delo 21.03.2024
Slovenija bo po premierovih napovedih hitro zviševala vlaganja v obrambo in okrepila svoj kontingent na Balkanu. »V zadnjih treh letih smo zvišali naložbe v vojaško opremo za 70 odstotkov. To kaže našo popolno pripravljenost na izpolnitev zavez,«… »

#video Golob pri Stoltenbergu: Dva odstotka BDP za obrambo do leta 2030

Dnevnik 21.03.2024
Premier Robert Golob je napovedal, da je leto 2030 ciljni datum, da bo Slovenija dosegla dva odstotka BDP za obrambo. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg si želi, da bi Slovenija minimum obrambnih izdatkov dosegla čim prej. Prvi bilateralni obisk… »

JANŠA PRED VLADO, GOLOB V NATU: Premier se bo v Bruslju srečal s Stoltenbergom

Regional 21.03.2024
Medtem ko se največja opozicijska stranka SDS, ki je kritična do vlade in trenutnega stanja v državi, pripravlja na današnji shod, se bo premier Robert Golob mudil na svojem prvem dvostranskem obisku na sedežu zveze Nato v Bruslju, kjer se bo srečal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem