Povezane novice

PODPORA SLOVENCEV NATU UPADLA: Golob danes Stoltenbergu zagotovil, da smo "pripravljeni prispevati več" (FOTO)

Regional 21.03.2024
Slovenija je v svojih 20 letih članstva v Natu pomembno vlogo odigrala predvsem pri stabilizaciji Zahodnega Balkana, je danes ob obisku premierja Roberta Goloba povedal generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg. Pozdravil je Golobovo napoved, da je… »

»Slovenija je že dve desetletji visoko cenjena zaveznica v Natu«

Mladina 21.03.2024
Slovenija je v svojih 20 letih članstva v Natu pomembno vlogo odigrala predvsem pri stabilizaciji Zahodnega Balkana, je povedal generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg. Slovenija je v svojih 20 letih članstva v Natu pomembno vlogo odigrala predvsem pri… »

Golob obljubil, da bomo na misijo poslali več naših vojakov

Zurnal24 21.03.2024
Predsednik vlade Robert Golob je na obisku na sedežu Nata. Slovenija je v svojih 20 letih članstva v Natu pomembno vlogo odigrala predvsem pri stabilizaciji Zahodnega Balkana, je danes ob obisku premierja Roberta Goloba povedal generalni sekretar Nata… »

Stoltenberg: Slovenija je odigrala pomembno vlogo pri stabilizaciji Zahodnega Balkana

RTV Slovenija 21.03.2024
Slovenija je v svojih 20 letih članstva v Natu pomembno vlogo odigrala predvsem pri stabilizaciji Zahodnega Balkana, je ob obisku premierja Roberta Goloba povedal generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg. "Slovenija je že dve desetletji visoko cenjena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem