Povezane novice

Kako so Brazilca in Albanca v slovenskem morju ujeli "s prsti v kokainu"

Zurnal24 22.03.2024
Albanec in Brazilec sta v slovenskem priporu. Načrt s kokainom se jima ni posrečil. Po besedah pomočnika vodje sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejana Grandiča so varnostniki na varovanem območju Luke Koper prejšnji četrtek v zgodnjih… »

Albanski in brazilski potapljač v koprskem pristanišču vohljala za kokainom

Necenzurirano 22.03.2024
Ko so varnostniki prejšnji četrtek v bližini tuje tovarne ladje na varovanem območju pristanišča v Kopru opazili dva potapljača, so poklicali policijo. Policisti so na varovanem območju pristanišča zalotili 41-letnega državljana Albanije in… »

206 kilogramov kokaina je v Slovenijo prispelo na brazilski ladji s sojo

RTV Slovenija 22.03.2024
Policija je prejšnji četrtek v koprskem pristanišču zasegla 206 kilogramov kokaina, ki je v Slovenijo prispel z brazilsko ladjo s sojo. Aretirali so osumljenega 36-letnega državljana Brazilije in 41-letnega državljana Albanije. Oba sta v priporu… »

KOPRSKI KRIMINALIST DEJAN GRANDIČ O ZASEGU 206 KG KOKAINA V LUKI KOPER: "Ladja je priplula iz Brazilije, osumljenca se na…

Regional 22.03.2024
Poročali smo že o nedavnem zasegu kokaina v Luki Koper. Kot je danes povedal Dejan Grandič, pomočnik vodje sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Koper, je OKC Koper minuli četrtek v zgodnjih jutranjih urah dobil obvestilo, da so… »

Zaseg droge, vreden od devet do 32 milijonov evrov

Delo 22.03.2024
Osumljenca, ki naj bi s podvodnim skuterjem preko reke Rižane priplavala do ladje s prepovedanim tovorom v pristanišču, sta se ovila v molk. Droga, ki so jo minuli četrtek odkrili policisti potapljači v podvodnem delu brazilske ladje, bi bila na… »

Poleg soje je priplul tudi kokain: podrobnosti zasega v Luki Koper

Dnevnik 22.03.2024
V koprskem pristanišču so prejšnji četrtek zasegli 206 kilogramov kokaina, vrednost katerega so ocenili na med devet in 32 milijonov evrov. Policija je kazensko ovadila dva tuja državljana, ki sta v priporu. V Luki Koper so prejšnji četrtek na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem