Povezane novice

Na ramenih sotekmovalcev se je Peter Prevc počutil najmogočnejši na svetu

RTV Slovenija 22.03.2024
"Ne, res ne bi mogel biti lepši konec kariere," je po veličastni zmagi na svoji predzadnji posamični tekmi v svetovnem pokalu izjavil velikan smučarskih skokov, Peter Prevc. Ko je februarja naznanil, da bo po koncu sezone končal športno poti, je… »

#fotogalerija Planica: Peter Prevc se je počutil najmogočnejšega

Dnevnik 22.03.2024
Peter Prevc je danes v Planici dosegel svojo 24. zmago na tekmah za svetovni pokal v smučarskih skokih. Nanjo je čakal več kot štiri leta in poskrbel za evforijo pod Poncami. Brat Domen in Lovro Kos sta ga prenašala na ramenih po izteku, sinova… »

Peter Prevc: Na ramenih sotekmovalcev sem se počutil najmogočnejši na svetu

Gorenjski glas 22.03.2024
Planica – Najboljši slovenski skakalec v zgodovini Peter Prevc, ki je pred časom najavil konec športne poti, je zadnji tekmovalni vikend v karieri začel sanjsko. Pod Poncami je dosegel 24. zmago v svetovnem pokalu, ki je bila zanj prva po več kot… »

Peter Prevc: "Takrat sem se počutil najmočnejšega na svetu!"

Zurnal24 22.03.2024
Peter Prevc se od aktivnega skakanja poslavlja na najlepši način - z zmago na domači tekmi pred domačimi navijači. Peter Prevc jo je le dočakal! Potem ko je sredi letošnje sezone napovedal, da bo po koncu sezone postavil smuči v kot, se je želel… »

Peter Prevc: Odločile so izkušnje; Lanišek: V redu sem, imel sem srečo

Delo 22.03.2024
Peter Prevc je pred odločilnim poletom znal odmisliti vse moteče stvari. Daniel Huber: Bil je boljši od mene. Dva dni pred športno upokojitvijo je najboljši slovenski smučarski skakalec doslej Peter Prevc dosegel zmago na tekmi v domači Planici… »

Podoživite zmagoviti dan Petra Prevca

RTV Slovenija 22.03.2024
Ko je Peter Prevc sredi zime napovedal, da bo v Planici končal kariero, je občutno dvignil rezultatsko krivuljo, saj je štirikrat pristal na drugem mestu, najboljše pa je prihranil popolnoma za konec, saj je dobil petkovo posamično tekmo. S tem je… »

Peter Prevc izjemno kariero kronal z zmago v Planici!

RTV Slovenija 22.03.2024
Tako se poslavljajo le največji šampioni. Peter Prevc je na svoji predzadnji posamični tekmi v karieri z najdaljšima poletoma v obeh serijah – 237,5 in 231 m – zmagal v Planici! To je njegova prva zmaga v svetovnem pokalu po več kot štirih… »

Finale v Planici: izjemna zmaga Petra Prevca

Dnevnik 22.03.2024
Peter Prevc je z izjemnim poletom zmagal na prvi od treh tekem svetovnega pokala v Planici. S skokom 231 metrov je prehitel vodilnega po prvi seriji, Avstrijca Daniela Huberja, Timi Zajc je pristal na četrtem mestu. Peter Prevc je po prvi seriji s… »

Pravljica v Planici! Zmaga Petra Prevca

Zurnal24 22.03.2024
Legendarni slovenski skakalec je pokoril vso konkurenco. Peter Prevc, ki bo na planiški velikanki ta konec tedna sklenil svojo bogato kariero, je po prvi seriji petkove tekme zaostal le za Avstrijcem Danielom Huberjem. Ta je sicer skočil pet metrov in… »

Peter Prevc zmagal na uvodni tekmi za sanjsko slovo

Delo 22.03.2024
Prva posamična preizkušnja smučarjev letalcev v dolini pod Poncami po slovenskih notah. Peter Prevc je zmagal na uvodni tekmi finala svetovnega pokala smučarjev skakalcev na letalnici v Planici. Prevc (237,5/231 m/452,1) je dosegel najboljši daljavi… »

VELIČASTNA ZMAGA PETRA PREVCA: V obeh serijah je dosegel najboljši daljavi!

Regional 22.03.2024
Slovenski šampion Peter Prevc je zmagovalec uvodne tekme finala svetovnega pokala smučarjev skakalcev na letalnici v Planici. Prevc (237,5/231 m/452,1) je dosegel najboljši daljavi v obeh serijah in prehitel Avstrijca Daniela Huberja (232/224 m/448,5)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem