Povezane novice

#foto #video Napad v Moskvi: aretirali 11 ljudi, med njimi štiri napadalce

Dnevnik 22.03.2024
Odgovornost za strelski napad v koncertni dvorani v predmestju Moskve, kjer je v petek umrlo najmanj 133 ljudi, je prevzela skrajna skupina Islamska država (IS). Ruski pristojni organi v zvezi z napadom medtem že aretirali 11 ljudi. Med njimi štiri… »

40 mrtvih in več kot 140 ranjenih v strelskem napadu v koncertni dvorani na obrobju Moskve

RTV Slovenija 22.03.2024
Na obrobju Moskve je pet zamaskirancev vdrlo v koncertno dvorano in začelo streljati, pri čemer naj bi bilo ubitih 40 ljudi in več ranjenih. Požar, ki so ga sprožile eksplozije, so uspeli pogasiti. Odgovornost je prevzela skrajna skupina Islamska… »

Video: V terorističnem napadu v Moskvi najmanj 40 mrtvih, vsaj 100 je ranjenih

Necenzurirano 22.03.2024
V koncertni dvorani Crocus City Hall v kraju Krasnogorsk na obrobju Moskve se je zgodil teroristični napad, odgovornost je prevzela Islamska država. Po informacijah Zvezne varnostne službe FSB je bilo ubitih vsaj 40 oseb, med njimi so tudi otroci, vsaj… »

V terorističnem napadu na rock koncertu v Moskvi ubitih najmanj 40 ljudi

Delo 22.03.2024
Odgovornost za napad je prevzela islamistična organizacija Islamska država. V današnjem streljanju v koncertni dvorani na obrobju Moskve je bilo ubitih najmanj 40 ljudi, več kot sto pa ranjenih, je sporočila ruska varnostno-obveščevalna služba… »

Streljanje v dvorani v Moskvi, več deset mrtvih

Zurnal24 22.03.2024
Vdrli v dvorano in začeli strelski pohod. V današnjem streljanju v koncertni dvorani na obrobju Moskve je bilo ubitih najmanj 40 ljudi, več kot sto pa ranjenih, je sporočila ruska varnostno-obveščevalna služba FSB. We mourn all those who have lost… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem