Povezane novice

#video #foto Peter Prevc sam vodil svoj gala večer

Dnevnik 24.03.2024
Potem ko je v nedeljo opoldne domača in mednarodna javnost poklonila Petru Prevcu v Planici, je bila zvečer v Kranjski Gori v dvorani Vitranc še ena slovesnost. Gala večer je Peter Prevc vodil sam, na njem so bili njegovi najbližji, prijatelji… »

"Eno sezono sem jih res 'nažigal', v preostalih pa so tudi drugi mene velikokrat prehiteli"

RTV Slovenija 24.03.2024
Peter Prevc je pred številnimi navijači v objemu najbližjih v Planici končal bogato športno pot, dolgo več kot 15 let. Poklonili so se mu številni sotekmovalci in znani športniki, ob posebnem spektaklu Hvala, Peter, so se marsikomu orosile oči… »

Prevc dobil uro, ki so jo nosili astronavti

RTV Slovenija 24.03.2024
Peter Prevc je dolg in čustven dan končal v Kranjski Gori, kjer je na posebni slovesnosti dejal, da se veseli novega obdobja, ki je pred njim, a ta hip še ne ve, kaj bo počel. Brat Domen pa mu je ob koncu izročil uro, ki so jo nosili prvi astronavti… »

Prevc: Veselim se obdobja, ki prihaja, čeprav ne vem, kaj

Gorenjski glas 24.03.2024
Kranjska Gora – Najboljši slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je na zadnjem dogodku na dan, ko je v Planici opravil zadnji skok na svoji športni poti, na posebni večerni slovesnosti v Kranjski Gori dejal, da se veseli obdobja, ki prihaja… »

Finale svetovnega pokala v Planici: Šampionsko slovo Petra Prevca

Dnevnik 24.03.2024
Dolina pod Poncami je bila ta konec tedna polna čustev ob slovesu Petra Prevca, najboljšega slovenskega skakalca vseh časov. Šampion se je od domačih navijačev poslovil z drugim mestom ekipe in šestim mestom posamično. Najdlje je letel Daniel… »

Peter Prevc na zadnji tekmi šesti, Domen Prevc drugi

Gorenjski glas 24.03.2024
Planica – Slovenski skakalni as Peter Prevc se je od tekmovalne kariere poslovil s šestim mestom v Planici. V izteku letalnice so ga po zadnjem poletu pričakali družina, prijatelji in ostali, ki so ga podpirali med šampionsko kariero. Za zadnji… »

# utrinki iz Planice: prešerno vzdušje in ganljivo slovo

Dnevnik 24.03.2024
Planica tudi letos ni razočarala. V treh dneh jo je obiskalo okoli 70 tisoč obiskovalcev, ki so lahko uživali v lepem vremenu, dolgih poletih, zmernih cenah hrane in pijače ter nepozabnem slovesu našega smučarskega asa Petra Prevca. Planiški… »

Orli težko zadrževali solze: "Poslovili smo se od legende"

RTV Slovenija 24.03.2024
Po zadnji tekmi sezone so organizatorji v izteku letalnice bratov Gorišek pripravili spektakularno slovesnost za konec kariere najuspešnejšega slovenskega smučarskega skakalca Petra Prevca. S solzami v očeh so ga v športni pokoj pospremili… »

Peter Prevc: "Če sem se včasih bal tega trenutka, se ga zdaj veselim."

Zurnal24 24.03.2024
Veličastna kariera enega največjih smučarskih skakalcev vseh časov se je v dolini pod Poncami zaključila s pravim skakalnim praznikom. Petinštirideseta sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih se je končala z nepozabnim slovesom najboljšega… »

Peter Prevc: Na vrhu letalnice me je prešinilo, da je to pa zdaj res zadnjič

Dnevnik 24.03.2024
Peter Prevc, najuspešnejši slovenski smučarski skakalec vseh časov, je danes v Planici na zadnji tekmi sezone končal kariero. Ob slovesu so mu pod Poncami pripravili poseben program, ki je tako njega, njegove najbližje in vse navijače v živo in… »

Timi Zajc po obisku bolnišnice razkril težo poškodb

Zurnal24 24.03.2024
Timi Zajc je potrdil, da sobotni padec ni pustil hujših posledic. Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc si je nedeljsko finalno tekmo sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih v naši Planici ogledal v vlogi gledalca, potem ko je zaradi grozljivega… »

Vesel, ker sta tudi otroka doživela to čustveno nedeljo

Delo 24.03.2024
Naš najuspešnejši smučarski skakalec je strnil misli po svojem zadnjem nastopu in sezoni, ki jo je sklenil na visokem 5. mestu skupne razvrstitve. Peter Prevc, najuspešnejši slovenski smučarski skakalec vseh časov, je danes v Planici na zadnji… »

Za globus se ni izšlo, a Prevc se je poslovil v šampionskem slogu

Zurnal24 24.03.2024
Slovenski skakalni as Peter Prevc je zadnjo tekmo svoje kariere v Planici končal na šestem mestu. Zmagal je Avstrijec Daniel Huber, z drugim mestom pa je navdušil Domen Prevc, ki je v finalu ugnal tudi Stefana Krafta. Ta je s tem izgubil boj za mali… »

Prevc na robu solz, ob teh prizorih nihče ni ostal ravnodušen

Zurnal24 24.03.2024
Slovenski skakalni šampion Peter Prevc je s šestim mestom na domači tekmi v Planici končal 22-letno kariero smučarskega skakalca. V Planici je bilo po današnji tekmi smučarskih skakalcev, zadnji v 45. sezoni svetovnega pokala, vse v znamenju… »

Timi Zajc: Nekaj dni me bo še bolelo, ni pa nič hujšega

Delo 24.03.2024
Naš smučarski skakalec po sobotnem padcu okreva, v nedeljo je v Planici ob letalnici pospremil športno slovo vzornika Petra Prevca. Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc, ki je v soboto grdo padel na ekipni tekmi pri skoku prek 240 metrov, se je… »

Na poslovilni zabavi Petra Prevca brat Domen poletel na oder

RTV Slovenija 24.03.2024
Peter Prevc je v Planici s 6. mestom končal sijajno kariero, Domen Prevc pa ni želel biti preveč v senci brata in je na zadnji tekmi sezone zaostal le za izjemnim Danielom Hubrom, ki je bil s poletoma 247 in 242,5 razred zase in osvojil tudi mali… »

Peter Prevc: Zelo sem ponosen, ker me spremljate v takšnem številu

Delo 24.03.2024
Gledalci,ki se jih je zbralo 20.000, videli slovo od vrhunskega športa Petra Prevca, 2. mesto njegovega brata Domna in zmago Avstrijca Daniela Huberja. Že od konca včerajšnjega planiškega tekmovalnega sporeda, veselja, da s Timijem Zajcem po padcu ni… »

Domen Prevc razkril skrito željo: "Ampak to bi bilo že kičasto"

Zurnal24 24.03.2024
V senci slovesa starejšega brata je z drugim mestom na nedeljski tekmi v Planici od Slovencev najbolj prepričal Domen Prevc. Najboljši slovenski skakalec nedeljske posamične tekme v Planici Domen Prevc je svojega brata Petra v pokoj pospremil z drugim… »

Nekdanji rival o slovesu Petra Prevca: "Še dobro, eden manj ..."

Zurnal24 24.03.2024
Legendarni poljski skakalec bo pogrešal Petra Prevca v karavani smučarskih skokov, obenem pa ga veseli, da bo imel odslej enega elitnega tekmeca manj. Ob robu zadnje tekme letošnje sezone smučarskih skokov v dolini pod Poncami je potekalo tudi… »

PETER PREVC SE JE V PLANICI POSLOVIL OD TEKMOVALNE KARIERE: Domen Prevc odličen drugi

Regional 24.03.2024
Slovenski skakalni as Peter Prevc se je od tekmovalne kariere poslovil s šestim mestom v Planici. V izteku letalnice so ga po zadnjem poletu pričakali družina, prijatelji in ostali, ki so ga podpirali med šampionsko kariero. Za zadnji tekmi svetovnega… »

Prevc ima priložnost za sanjski zaključek kariere

Zurnal24 24.03.2024
Zadnje dejanje letošnje sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih bo minilo v znamenju slovesa Petra Prevca, ki se bo potegoval za četrti mali kristalni globus v seštevku poletov. Zadnje dejanje 45. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem