Povezane novice

Foto: Na Hrvaškem se je smrtno ponesrečil slovenski plezalec

Necenzurirano 24.03.2024
Na območju hrvaškega nacionalnega parka Paklenica se je v soboto smrtno ponesrečil slovenski državljan, je sporočila hrvaška gorska reševalna služba (HGSS) Zadar. Informacijo so potrdili tudi na slovenskem zunanjem ministrstvu. Tragedija se je… »

V PAKLENICI SE JE SMRTNO PONESREČIL SLOVENSKI PLEZALEC: Padec z velike višine je bil usoden

Regional 24.03.2024
Med plezanjem v Kanjonu Velike Paklenice na Hrvaškem se je v soboto smrtno ponesrečil slovenski državljan, je danes sporočila zadrska izpostava hrvaške gorske reševalne službe (HGSS). Po neuradnih podatkih je mlajši moški umrl zaradi padca z… »

V Paklenici na Hrvaškem se je smrtno ponesrečil slovenski plezalec

Dnevnik 24.03.2024
Med plezanjem v Kanjonu Velike Paklenice na Hrvaškem se je v soboto smrtno ponesrečil slovenski državljan, je danes sporočila zadrska izpostava hrvaške gorske reševalne službe (HGSS). Po neuradnih podatkih, na katere se sklicuje hrvaška tiskovna… »

V Paklenici umrl mlad Slovenec

Zurnal24 24.03.2024
Padel je z velike višine. Med plezanjem v Kanjonu Velike Paklenice na Hrvaškem se je v soboto smrtno ponesrečil slovenski državljan, je danes sporočila zadrska izpostava hrvaške gorske reševalne službe (HGSS). Po neuradnih podatkih, na katere se… »

Na Hrvaškem se je v soboto med plezanjem smrtno ponesrečil slovenski državljan

RTV Slovenija 24.03.2024
Med plezanjem v Kanjonu Velike Paklenice na Hrvaškem se je v soboto smrtno ponesrečil slovenski državljan, je sporočila zadrska izpostava hrvaške gorske reševalne službe (HGSS). Po neuradnih podatkih, na katere se sklicuje hrvaška tiskovna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem